Săpunaru, împrumutat la Rapid. Vasluiul a intrat pe fir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Cristian Săpunaru va fi împrumutat de la FC Porto până în vară. Dumitru Dragomir a anunţat că jucătorul ar putea ajunge la FC Vaslui.

UPDATE Chiar dacă George Copos anunţa transferul Săpunaru, se pare că jucătorul ar fi mai aproape de Vaslui decât de Rapid. Dumitru Dragomir a anunţat că care are informaţii că Adrian Porumboiu a intrat pe fir şi vrea să îl aconteze el pe fundaş. "Vaslui s-a băgat pe fir şi vrea să-l imprumute pe Sapunaru de la Porto!", a spus şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, conform Sport.ro.

Patronul giuleştenilor George Copos a reuşit să dea o lovitură pe piaţa transferurilor. "Am reuşit să îl luăm pe Săpunaru până în vară", a spus patronul din Giuleşti pentru TVR.

Cristi Săpunaru s-a transferat la FC Porto în 2008, în schimbul sumei de 6 milioane de euro. În plus, alţi doi fotbalişti din lotul lui Porto au fost împrumutaţi atunci la Rapid, Joao Paulo Andrade şi Claudio Mejolaro.

Fundaşul a fost suspendat provizoriu de Federaţia portugheză de fotbal, după incidentele de la finalul meciului Porto - Benfica. Oficialii de pe Dragao se tem de o suspendare de cel puţin două luni şi au ajuns la concluzia că este mai profitabil să îl împrumute, pentru că aşa va juca sigur, informează ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite