Sandu şi Dragomir, urmăriţi penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu, preşedinte FRF şi Dumitru Dragomir, şeful LPF
Mircea Sandu, preşedinte FRF şi Dumitru Dragomir, şeful LPF

Acuzaţi de abuz în serviciu, în cazul dezafilierii Universităţii Craiova, preşedintele şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, au fost chemaţi la DNA pentru a da explicaţii.

Acuzaţi de abuz în serviciu, în cazul dezafilierii Universităţii Craiova, preşedintele şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, au fost chemaţi la DNA pentru a da explicaţii. Pe lângă cei doi, alţi opt membri ai Comitetului Executiv al FRF, care a decis excluderea Universităţii din fotbal, vor merge la DNA.

Toţi au calitate de învinuiţi în acest caz!

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au susţinut că Adrian Mititelu a pornit un proces civil contra FRF, sfidând regulamentele sportive, şi acesta este motivul dezafilierii Universităţii.

În schimb, patronul Craiovei spune că procesul respectiv a fost intentat doar împotriva lui Victor Piţurcă, fostul manager al oltenilor şi actualul selecţioner. Mai mult, Mititelu are o hârtie de la Curtea de Apel Bucureşti care certifică faptul că nu a acţionat în justiţie Federaţia. „De unde să ştim că FRF a fost citată greşit? În situaţia asta, Adunarea Generală va reveni asupra deciziei", a explicat Dragomir, în vreme ce Mircea Sandu a postat pe site-ul FRF un comunicat: „Toate persoanele ce vor fi invitate la DNA se vor prezenta pentru a clarifica orice neînţelegere ivită în legătură cu interpretarea normelor sportive în vigoare".

Audieri

Dumitru Dragomir a fost chemat joi la DNA, Mircea Sandu va merge vineri, iar ceilalalţi opt membri ai Comitetului Executiv al FRF (Octavian Goga, Marius Stan, Cornel Şfaiţer, Marian Rusen, Ştefan Stana, Cristian Bobar, Paul Costaş şi Marian Pălărie) se vor prezenta miercuri şi sâmbătă.

La audieri a fost convocat şi juristul FRF, Adrian Stângaciu. El a făcut documentaţia în urma căreia Comitetul Executiv al FRF a decis dezafilierea Craiovei. În schimb, Cristi Borcea şi Dumitru Costin, absenţi de la şedinţa respectivă, nu au fost citaţi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite