Sandu are obrazul gros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La două zile după ce naţionala a bifat o nouă campanie ratată de calificare, Mircea Sandu, preşedinte FRF din 1990, a ieşit în faţa presei pentru a da vine pe oricine şi pe orice, mai puţin pe managementul său defectuos.

„Performanţele din trecut s-au datorat comunismului. Era ordine, era disciplină. Acum sunt droguri, laptopuri", a explicat „Naşul". Acesta a ţinut să-i „liniştească" pe fanii tricolorilor: „Performanţe nu vom avea mai devreme de peste cinci ani, iar eu o să candidez şi în 2014. Puterea nu se predă, se ia!".
Apoi, preşedintele federaţiei a ţinut să clarifice de ce este de neînlocuit. „Pe cei care mă acuză că nu am făcut nimic pentru fotbal îi întreb câţi pomi au plantat ei în viaţă? Dacă a plantat cineva mai mult cu unul decât mine, mă retrag de la FRF.

Nimeni n-a plantat! Eu am plantat mii! 500 numai în curte, la Mogoşoaia, duceţi-vă să vedeţi", a fost teoria lui Mircea Sandu. Acesta ar putea avea, totuşi, un contracandidat la alegerile pentru şefia FRF din 2014. „Dacă nu ajung la Steaua până atunci, voi candida şi eu în 2014, însă cu condiţia că şi Gică Popescu să-şi depună candidatura pentru funcţia de preşedinte al federaţiei", a anunţat, ieri, Anghel Iordănescu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite