Sandu: "Nu ne pasă de protestele fanilor, nouă ne pasă să fie bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir (stânga) şi Mircea Sandu
Dumitru Dragomir (stânga) şi Mircea Sandu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat luni, la sediul COSR unde este expus trofeul Ligii Europa, că nu îi pasă de protestele suporterilor români, care au lipit 50.000 de stickere cu mesajul FRF=LPF=MAFIA.

"Haideţi să fim serioşi, astea sunt lucruri normale în România. Nu ne pasă, nu ne pasă. Nouă ne pasă să fie bine, adică nouă ne pasă. Sunt din aştia care nu au ce face, nu e problema noastră,e problema lor", a declarat Sandu, după ce Asociaţia Suporterilor România a împânzit Capitala şi restul ţării cu 50.000 de stickere conţinând mesajul FRF=LPF=MAFIA.

Oficialul FRF speră ca în finala Ligii Europa să se înscrie cât mai multe goluri: "Au mai rămas 60 de ore până la start, e o muncă imensă pe care românii au depus-o. S-a construit un stadion nou, oraşul a beneficiat de investiţii importante în multe zone ale Bucureştiului. Doi ani de muncă se vor regăsi doar în 90 de minute de joc. Eu sper să se dea cât mai multe goluri, să fie un 2-2, apoi prelungiri şi penaltiuri să se împlinească în totalitate această muncă a colegilor mei. Nu am o favorită, Atletico Madrid e o echipă cu experienţă, iar Bilbao e o echipă care joacă frumos, dar în ultimul timp a pierdut mult în campionatul Spaniei. Un astfel de meci aduce atâta concentrare încât e greu de spus cine va câştiga".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite