Sandu: "E prea multă mojicie! Unii trebuie excluşi din fotbal indiferent câţi bani bagă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a criticat dur scandalul ca la uşa cortului dintre şeful LPF Dumitru Dragomir şi patronul Stelei, Gigi Becali.

MAI CITIŢI: Mitică, ai băgat mâna în borcanul cu miere?

Chiar dacă l-a inclus în discuţie şi pe Dragomir, atacurile "Naşului" s-au îndreptat cu precădere spre Becali, despre care a spus că ar trbui exclus din fotbal.

"Înfiinţăm o Comisie de Etică pentru a lua măsuri. Nimeni nu este exonerat de pedepse, indiferent că este preşedintele Federaţiei sau al Ligii. Am ajuns prea jos, suntem de o mojicie şi de o mizerie cruntă.  Să-i declare Adunarea Generală persona non grata. Unele persoane nu mai au ce cauta în fotbal, indiferent câţi bani introduc în activitatea asta", a spus Mircea Sandu la gsptv.

Mai multă, şeful FRF face apel la Parchet să ia atitudine după ce Dragomir a declarat că are dovezi în cazul unor acte de corupţie săvârşite de Becali: "Să intervină Parchetul dacă tot se dau în primire. Să le facă ceva, sa terminăm odată cu toate mizeriile pe care le spun oamenii ăştia. Sunt incompatibili cu spiritul de fair-play pe care îl promovăm. Am ajuns într-o situaţie în care îmi este ruşine să mai ies pe stradă."

Dumitru Dragomir şi Gigi Becali au avut un schimb dur de replici, jignindu-se şi acuzându-se reciproc, într-un scandal pornit de la banii primiţi pe drepturile TV ale meciurilor din Liga I

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite