Sandu îl acuză pe Iancu de tentativă de corupere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Războiul dintre patronul echipei Poli Timişoara, Marian Iancu, şi şeful FRF, Mircea Sandu, devine din ce în ce mai dur.

După ce Iancu l-a acuzat pe şeful FRF că a dorit retrogradarea formaţiei bănăţene pentru că nu a primit mită, Sandu a contraatacat dur.

"Aşa cum spuneţi voi prin ziar «din surse federale», din surse am aflat şi eu că Iancu se pregătea să dea un milion şi jumătate de euro la Ligă şi 500.000 la arbitri. Totul pentru titlu! Ia întrebaţi-l pe Iancu despre asta! Să vedem ce răspunde", a declarat Sandu pentru cotidianul Prosport.

Marian Iancu a replicat săpunând că Sandu încearcă să deturneze atenţia de la neregulile de la FRF. "Dacă dădeam banii ăştia, chiar aş fi luat titlul! Ar trebui să fiţi înciudaţi că nu i-am dat! Mircea Sandu vorbeşte în ultimul timp fiind într-o stare euforică. Şi nu mă refer la băuturi alcoolice! Aceste declaraţii reprezintă o încercare jalnică de a deturna atenţia de la adevăratele probleme. Să mă declare pe mine persona non grata şi să-mi arate mie toată forţa lui, dar să lase Timişoara în pace!", a spus Marian Iancu pentru prosport.ro.

Sandu nu se află la prima declaraţie de acest gen, el semnalând în urmă cu 3 ani, un meci aranjat din Liga I. "Mi-a ajuns pe la urechi că la casele de pariuri se vorbea de un meci din etapa asta care se va termina la trei goluri diferenţă. Şi aşa a fost! Şi nu mă refer la Dinamo - Vaslui!", a spus atunci Sandu. Se pare că şeful FRF se referea la un meci FC Braşov - Gloria Buzău, încheiat cu scorul de 4-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite