Sandu: "Două meciuri din Liga II sunt anchetate de UEFA, din cauza pariurilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele FRF Mircea Sandu a declarat că două partide care s-au disputat în Liga II, una în sezonul precedent şi una în acest an, sunt în anchetă la FRF şi la UEFA din cauza pariurilor.

"Am o problemă care se referă la pariurile sportive. Există un mare risc, iar acesta înseamnă puşcărie. În Germania au fost arbitri şi diverse persoane din jurul unor cluburi, care au apărut cu bani mulţi pentru a aranja meciurile. Însă acolo este şi un sistem extraordinar de supraveghere şi a investit foarte mult, la fel cum a făcut şi UEFA. Este o atenţionare pe care sunt obligat să o fac. Să ştiţi că şi două meciuri din Liga II sunt în anchetă, la ora actuală, atât la noi cât şi la UEFA, un meci care s-a disputat anul trecut, iar unul a fost în acest an", a spus Sandu.

Preşedintele FRF s-a adresat, marţi fotbaliştilor prezenţi la reuniunea organizată de AFAN pe probleme legate de fotbal. La reuniunea organzată de Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori au participat şi fotbaliştii Andrei Mărgăritescu, Liviu Ganea, Adrian Mihalcea, antrenorul Viorel Moldovan, precum şi mai mulţi jucători de la cluburi din Liga a II-a.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite