Săndoi: "Vom face o selecţie de jucători la Mogoşoaia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Săndoi
Emil Săndoi

Antrenorul reprezentativei de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat, sâmbătă, că luna viitoare va face o selecţie la Mogoşoaia, pentru a găsi jucători în vederea viitoarei campanii a echipei pe care o antrenează.

"Imediat după finalul acestui sezon de toamnă, vom face o selecţie la Mogoşoaia, acolo unde timp de trei zile vom selecta 60 de fotbalişti, în speranţa de a găsi jucători care să ne ajute pentru viitoarea campanie la tineret. Trebuie să construim o altă echipă naţională de tineret, pentru că mulţi dintre cei cu care am evoluat în precedenta campanie nu vor mai avea dreptul de joc la Under 21. Monitorizăm şi jucători de la formaţii din Liga a II-a, aşa cum am făcut şi în urmă cu patru ani, când am adus jucători precum Tătăruşanu, de la Colentina, contingentul de la Poli 2, cu Pantilimon, Scutaru, Luchin, Latovlevici şi alţii. Vom chema jucători din născuţi după '91, '92 sau chiar si '93", a spus Săndoi.

Emil Săndoi se bucură că la ultima acţiune a primei reprezentative, cu Italia, au fost mulţi jucători care au fost crescuţi de el la naţionala de tineret. "Mă bucur nespus de mult. Am spus de acum patru ani că acei doi portari, Pantilimon şi Tătăruşanu, vor pune monopol pe poartă. Va urma şi Silviu Lung, care de altfel a fost şi promovat. Mă bucur pentru Torje, Stancu, Râpă, Gardoş şi cu siguranţă în viitorul apropiat va mai apărea un Găman, Papp, Ganea şi alţii", a menţionat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite