Samuel Inkoom, fundaş, FC Basel: „Suntem favoriţii grupei, putem câştiga chiar Champions League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul celor de la FC Basel, Samuel Inkoom, a părut extrem de binedispus la aterizarea în Cluj Napoca şi a declarat că echipa sa este favorită la câştigarea grupei. în opinia sa, elveţienii pot chiar să câştige competiţia

Delegaţia elveţiană a sosit astăzi, la ora 11.40, pe aeroportul din Cluj-Napoca, iar apoi s-a cazat la Hotelul Opera Plaza, singurul stabiliment de cinci stele din oraş. Elveţienii nu au avut pretenţii exagerate în ceea ce priveşte condiţiile de cazare, insistând doar pentru meniu, care să fie exclusiv pentru sportivi.

Alături de staff-ul tehnic şi administrativ, în avion au luat loc şi 120 de suporteri elveţieni, „înarmaţi“ cu steaguri şi fulare roş-albastre, culorile clubului. Patroana clubului, celebra Gizelle Oier, una dintre cele mai bogate femei din Europa, va veni în această după-miază, cu o cursă privată.

„Nu ştiu nimic despre CFR, nu am auzit de ei şi nu cunosc niciun jucător. Noi am venit aici să câştigăm , cred că suntem favoriţi la câştigarea acestei grupe. Poate şi Bayern. Nu ştiam că ei au dat afară antrenorul chiar acum, cu două zile înainte de meci, dar poate că noul tehnician îi va mobiliza mai bine. Dacă e un antrenor defensiv, pe noi nu ne afectează, avem, şi noi o apărare foarte bună şi un atac pe măsură, deci le vom pune mari probleme. Noi putem chiar să câştigăm Champions League“, a susprins Samuel Inkoom imediat după aterizare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite