Salarii mici, dar la timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo resimte cea mai acută lipsă de lichidităţi din ultimii ani. De aceea, jucătorii, dar şi simplii angajaţi ai roş-albilor nu şi-au primit salariile luni de zile.

Conducătorii chiar le-au cerut un răgaz elevilor lui Ciobotariu cu promisiunea că în scurt timp situaţia se va rezolva. După o întrunire a Consiliului de Administraţie, şefii s-au pus de acord în privinţa rezolvării acestei probleme şi au elaborat un plan. Au participat fiecare cu sume egale la buget şi au început să achite o parte din lefuri.

Marius Niculae, caz special

Astfel, la sfârşitul lunii iunie, înaintea plecării în cantonamentul din Austria, jucătorii au luat restanţele pe două luni, urmând ca restul să fie plătit, conform înţelegerii, până la startul campionatului. Însă veştile bune nu au fost pentru toţi, pentru că celor cu salarii mari li s-au aplicat reduceri substanţiale, dar jucătorii au acceptat pentru că li s-a promis că acum li se vor putea achita banii la timp. „Am arătat înţelegere când am acceptat diminuarea salariului. Nu-mi aduc aminte să mai fi fost o perioadă aşa grea la Dinamo de când sunt eu la echipă", a confirmat situaţia Cătălin Munteanu.

Cel mai bine plătit dinamovist e de departe Marius Niculae, atacantul având un salariu de 280.000 de euro pe sezon, aproape triplu faţă de plafonul pe care-l pot suporta acţionarii. Însă cazul lui „Săgeată" nu a fost analizat pentru că există oferte din Grecia pentru el. Şefii vor să-l lase să plece, mai ales că nu duc lipsă de atacanţi, şi-n plus Niculae i-a anunţat că nu mai e dispus să accepte reducerea salariului aşa cum a făcut-o în trecut de nenumărate ori, el având o leafă de 500.000 de euro în momentul semnării contractului cu Dinamo.

Top trei jucători cu salarii reduse

Nume    Salariu vechi Salariu actual

C. Munteanu    120.000    100.000
Mărgăritescu    120.000    60.000
Dănciulescu      140.000    100.000
*Sumele sunt în euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite