Săgeata, ruptă de Tudor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul barajului pentru stabilirea ultimei echipe ce va evolua în Liga I, dintre Săgeata Năvodari şi Voinţa Sibiu, a stricat meciul la o fază la care ar fi trebuit să dicteze un penalty clar. Cele două formaţii au oferit un promo trist asupra peisajului în care se va disputa Liga I, în sezonul următor: cu formaţii promovate doar pentru că trebuia completat tabloul de 18 echipe.

Peste doar câteva zile, pe 6 iulie, la Sibiu, se va decide şi ultima formaţie care va avea şansa să joace cu Steaua şi Dinamo, pe prima scenă. La cum a arătat turul barajului disputat la Năvodari, între Săgeata şi Voinţa Sibiu, cele două mari echipe din Bucureşti nu au de cesă-şi facă probleme. Din liga secundă, va veni un club modest. Fie că vor promova dobrogenii, fie că vor urca în „A" sibienii.

Alexandru Tudor a fluierat simulare

Până la eroarea majoră a arbitrului Alexandru Tudor, care pare să aibă orbul găinii în fazele de penalty-uri, specialitatea casei, de altfel, partida a fost fără istoric. Săgeata a atacat, Sibiul a rezistat, spectatorii au strigat, dar fotbalul s-a înecat. Atmos-fera s-a încleştat în minutul 80. Marius Jianu, atacantul celor din Năvodari, a scăpat singur cu portarul oaspeţilor, Zăvoi, a driblat goalkeeperul, a fost faultat clar, de penalty, însă ce a văzut o lume întreagă n-a fost clar şi pentru Tudor. Şi ca să fie sigur că aroganţa nu are limite, centralul care ar trebui să mai înveţe regulamentele a arătat şi un „galben" pentru simulare. Nimic nou sub soare, pentru că Tudor a comis astfel de erori şi la meciurile din Liga I. După o ratare imensă a lui Bunea, de la Voinţa, în minutul 89, meciul s-a terminat 0-0, iar returul de pe 6 iulie, de la Sibiu, va aduce şi cea de-a 18-a echipă din Liga I.

Săgeata Năvodari: Fl. Olteanu - C. Dinu, Goşa, Fl. Popa, L. Turcu - Bold (Şicu 67), Dîlbea, V. Apostol, Vezan (M.Gheorghe 67) - M. Jianu, Itu (Gheară 80)
Antrenor: Aurel Şunda.
Voinţa Sibiu: Zăvoi - Forika, C. Apostol, N. Grigore - Bunea, Beza, Tătar, Hardău (Szabo 65), C. Lungu - I. Popa (Majer 80), Martinescu (Neguţ 74)
Antrenor: Alexandru Pelici.
Stadion Flacăra (Năvodari): 3000
Arbitru: Alexandru Tudor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite