Sabău îşi "pune cenuşă-n cap" după egalul cu "U"Cluj:" Am greşit că am riscat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FCM Târgu Mureş, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat după remiza din meciul cu Universitatea Cluj, scor 1-1, că rezultatul este echitabil, dar este nemulţumit de anumiţi jucători care evoluează sub aşteptări.

"Un joc pregătit în 4-3-1-2, am încercat să blocăm construcţia lor. În prima repriză am reuşit, cu excepţia a două contraatacuri pe care ei le-au avut. A fost o primă repriză în care ne-am creat şi noi ocazii de a înscrie, dar n-am reuşit să valorificăm ocaziile bune. A doua repriză a fost echilibrată. Încet, încet anumiţi jucători au căzut, n-au reuşit să ducă un anumit ritm.
A venit acel gol. Credeam mai puţin la 0-1, dar a venit acel corner şi cred că e un punct meritat şi un rezultat echitabil. Eu sunt cel care ar trebui să găsesc soluţii, n-am ce să le reproşez jucătorilor pentru că vor foarte mult.

Sunt jucători care, din păcate, sunt sub aşteptările noastre. Jucători de la care ne aşteptam să aibă un plus de calitate. Vor foarte mult, se pregătesc foarte bine, îşi doresc foarte mult, dar sunt anumite probleme care nu ţin doar de voinţă. Ghionea a avut şi probleme medicale.

Probabil că am greşit şi eu, am riscat, dar trebuia să pun un jucător apt din toate punctele de vedere. La golul lor a fost o lipsă de reacţie", a spus Sabău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite