Sabău îl testează pe Dayro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dayro Moreno
Dayro Moreno

Marian Iancu şi Gigi Becali s-au înţeles pentru transferul definitiv al columbianului la echipa bănăţeană, în schimbul sumei de 450.000 de euro, plus TVA.

În aceste condiţii, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău vrea să-l sune pe Dayro Moreno pentru a se convinge personal că este jucătorul pe care îl caută. „Vreau să am o discuţie cu el înainte să facem transferul, fiindcă problemele lui extrasportive ne îngrijorează puţin. Dacă mă convinge, aş fi de acord cu venirea sa", a spus tehnicianul bănăţenilor. Timişorenii au plecat ieri în Antalya.

Deocamdată, impresarul împuternicit de FC Timişoara să conducă negocierile pentru aducerea lui Dayro Moreno, Daniel Stanciu, a reuşit să ia legătura cu agentul columbianului, Alvaro Muñoz Castro, pe care l-a făcut să înţeleagă că oferta lui Marian Iancu este una de nerefuzat.

„FC Timişoara încheie contracte pe trei ani şi opţiune de prelungire pe încă doi ani. E prematur să vorbim de salarii, dar cred că Dayro va câştiga cam cât avea la Steaua înainte de micşorare", a precizat Daniel Stanciu.

Până în vara anului trecut, Dayro Moreno avea în Ghencea un salariu anual de 180.000 de euro, după care i s-a făcut un contract de numai 5.000 de euro pe lună. Dayro se află de o lună în ţara sa natală, la Bogotá, alături de soţie şi de fiica născută de curând.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite