Sabău: "Sunt supărat că am pierdut, voiam să le fac o bucurie fanilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul formaţiei FCM Târgu Mureş, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, sâmbătă, că este supărat pentru înfrângerea din partida cu Universitatea Cluj, scor 0-2, deoarece ar fi vrut să facă o bucurie suporterilor.

"Sunt foarte supărat că n-am reuşit să câştigăm ultimul joc. Ţineam foarte mult să le fac o bucurie suporterilor. Nu m-a interesat prea mult locul 8 pentru că la ce am făcut ne-am depăşit condiţia. Mult peste ce putem noi să facem. Şi în aceste condiţii, până la eliminarea lui Fernandes am controlat jocul autoritare. Trebuia să fie 3-0 pentru noi în minutul 30. Am dominat ca posesie, ca atitudine. Ne-a lipsit foarte mult faza de finalizare, dar ăsta e un alt aspect. Trebuie să avem mai mulţi jucător la nivelul lui Issa Ba. Ţin să le mulţumesc jucătorilor, pentru că din prima echipă retrogradată am ajuns pe locul 9, şi azi cu o evoluţie mult peste U Cluj. După acea fază a venit golul, dar dacă aveam timp să ne organizăm puteam reuşi să revenim. Dacă marcam din 11 metri făceam scor. Au contat o jumătate de oră, în rest doar o echipă a fost pe teren. Când nu înscrii, vine singura lor ocazie şi se scrie istoria jocului", a afirmat Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău a menţionat că simte că la FCM Târgu Mureş poate să-şi facă meseria foarte bine. "La anul trebuie să o luăm de la zero! Dacă reuşesc să aduc jucători, atunci voi rămâne aici. Noi avem mulţi jucători împrumutaţi sau la care le expiră contractul. Dacă reuşesc să aduc jucători, atunci îmi asum obiectivul. Pleacă Rus, jucător care nu te-a ajutat foarte mult, mai e Răduţă, Cordoş în aceiaşi situaţie. Issa Ba e normal să se gândească la ceva mai bun. E cel mai bun mijlocaş de construcţie din ţară. Eu am avut o singură ofertă, dar nici nu m-am aşezat la discuţii. Simt că aici pot să-mi fac meseria de antrenor foarte bine", a declarat Sabău.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite