Sabău: "Nu plec la altă echipă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Ovidiu Sabău spune că nu pleacă de la FCM şi speră să se claseze în primele zece echipe din Liga I.

"Am preluat echipa într-un moment greu. Mi-am asumat acest risc şi, în ciuda vocilor "specialiştilor", celor care stau deoparte şi nu fac nimic, doar îi analizează pe alţii, am reuşit. Aceasta m-a ambiţionat şi, prin muncă, seriozitate, fără ambiţii personale, ne-am îndeplinit obiectivul. Aceasta, împreună cu echipa şi cu cei care sunt cu adevărat alături de ea. Mi-a plăcut cum a reacţionat echipa în ultimele jocuri. Mă bucur şi pentru Astafei, care merita acest gol şi îl aştepta de mult timp. Chiar dacă fără reuşite până acum, este un jucător care aleargă 95 de minute şi este incomod pentru adversar. Acum avem o situaţie destul de bună şi rămâne ca jucătorii să demonstreze că, dacă am ajuns aici, se poate mai mult. Putem aspira la un loc în primele zece", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

În privinţa meciului de miercuri, cu Pandurii (ora 16:30), Sabău vede în gorjeni un adversar puternic şi motivat.

"Este o echipă cu o situaţie grea şi care joacă fotbal, aşa cum este şi Brăneştiul. Lipsa lui Viera, Chiricheş şi Băcilă nu va afecta evoluţia echipei, au un lot numeros şi destul de valoros. Vom pregăti bine jocul şi o victorie ne poate clasa în primele zece locuri. Nu avem probleme de lot şi vom vedea în ce formulă vom aborda jocul", a completat Sabău.

Sabău neagă faptul că ar intra în calcule plecarea sa la Rapid sau în altă parte: "La mine niciodată nu s-a pus problema să plec la altă echipă. Atâta timp cât am un angajament cu o echipă, mi-l respect şi mă concentrez doar pe obiectivul pe care mi l-am propus".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite