Sabău: "Încă sunt jucători care stau destul de prost din punct de vedere fizic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, duminică seară, după amicalul terminat la egalitate de Rapid, scor 1-1, cu Şahtior Doneţk, că i-a văzut pe elevii săi schimbaţi ca atitudine, dar a precizat că încă sunt jucători care stau destul de prost din punct de vedere fizic.

"Mi-a plăcut prima repriză, am încercat să avem posesie bună şi am văzut o echipă schimbată ca atitudine, preocupată de modul în care a arătat până acum. Trebuie să continuăm munca pentru a obţine rezultate bune. Încă sunt jucători care stau destul de prost din punct de vedere fizic. Încă nu putem face presing şi nici să punem adversarul în dificultate. Codrea, Bilaşco, Ilijoski şi Goga nu sunt încă la nivelul la care cred că pot juca. Nu au ritm de 90 de minute. Încă suferă", a spus Sabău.

Tehnicianul a precizat că speră ca toţi jucătorii rapidişti să fie apţi până la meciul cu Steaua. "Herea poate mai mult decât a arătat. Mircea Lucescu este un om pe care o să-l respect întotdeauna. Mi-a marcat şi cariera de antrenor, după opt ani lucraţi împreună. Îi mulţumesc pentru acest joc amical. Urmează un meci special, cu Gloria Bistriţa, domnul Pădureanu m-a ajutat foarte mult în carieră, a avut răbdare cu mine şi m-a ajutat să mă formez ca antrenor", a mai spus Ioan Ovidiu Sabău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite