Sabău: "Nu contează că am jucat la Dinamo, vreau cel puţin un punct!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul FCM Târgu-Mureş, Ioan Ovidiu Sabău s-a lansat în fotbalul mare de la Dinamo, cu care a evoluat în 1990 în semifinalele Cupei Cupelor, în dubla remiză cu Sampdoria.

"Nu are nicio legătură faptul că am jucat la aceste echipe. Acei ani sunt istorie. Au fost amintiri plăcute, perioade frumoase din cariera mea de jucător. Am respectul cuvenit pentru adversar şi caut să-mi îndeplinesc obiectivul cu echipa pe care o pregătesc. Ştiu rezultatul din tur, dar nu am pregătit acea echipă şi cred că mulţi nu mai sunt în lotul de atunci. Întâlnirea este evident dificilă, Dinamo are o deosebită forţă ofensivă, jucători valoroşi, care pot decide soarta unei partide, dar şi slăbiciuni, cu jucători care mai au nevoie de timp pentru a ajunge la o anumită maturitate. Cred că putem obţine cel puţin un punct", a spus Sabău înaintea deplasării la Bucureşti.

Tehnicianul şi-a avertizat să uite repede victoria de etapa trecută, cu Oţelul.

"Lucrul la care a trebuit să ne concentrăm a fost acela de a reveni cât mai repede cu picioarele pe pământ, să nu se sărbătorească prea mult victoria cu Oţelul. Pierderea lui Topic a fost o lovitură grea, dar trebuiesc găsite soluţii. Una ar fi Szilagyi, care ar avea acum o şansă, rămâne de văzut. Încă nu ştiu sau, nu vreau să spun ce formulă voi folosi, dar avem şansa noastră şi ne-o vom juca. Nu mi-este teamă de arbitraj, dar sigur nici avantajaţi nu vom fi. Trebuie să nu oferim şanse de a se dicta lovituri libere din apropierea careului", a mai declarat Sabău.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite