Sabău: "Nu îi înţeleg pe fani!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sabău arată cu degetul către suporterii timişoreni
Sabău arată cu degetul către suporterii timişoreni

Salvat de la demitere de golul lui Goga din ultimul minut de joc şi fluierat la scenă deschisă de publicul de pe arena Dan Păltinişanu, Ioan Ovidiu Sabău a replicat: "Nu-i înţeleg pe fani.Publicul nu are motive să îmi ceară demisia, pentru că eu lucrez cu o echipă tânără, pe care trebuie să o cresc şi numai cu răbdare putem ajunge la performanţă."

Finanţatorul bănăţenilor, Marian Iancu, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Cosmin Contra şi Dorin Goga, dar a recunoscut că jocul prestat de formaţia sa nu îi dă dreptul să spere la titlul de campioană:

"N-am simţit nimic special la golul din final, pentru că eram destul de supărat pentru modul în care am jucat. Goga e unul dintre cei mai buni atacanţi din ţară, prin evoluţiile sale forţează naţionala. Golul lui Goga e o realizare de excepţie, la fel cum a fost golul din partida cu Anderlecht, dar care a fost atunci anulat de un dobitoc de arbitru! Execuţia lui Goga e de Champions League, o să facă ocolul Pământului! De asta l-am cumpărat pe Goga, din acest motiv am dat atâţia bani pe el şi pe alţi asemenea fotbalişti: să înscrie goluri. De Contra ce să mai spun? Pot eu, un finanţator, să vorbesc despre un astfel de jucător uriaş? S-a văzut de când a intrat că are clasă, provine dintr-un fotbal sănătos. Noi ne continuăm drumul nostru, avem o mentalitate de câştigători, dar e clar că nu putem fi consideraţi favoriţi la titlu", a spus patronul de pe Bega la finalul meciului, la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite