Sabău: "Mă întorc cu emoţii la Timişoara!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FCM Târgu Mureş, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că se întoarce la Timişoara cu mari emoţii şi că îi va fi foarte greu să joace împotriva acestei echipe, de care îl leagă amintiri frumoase.

'Va fi un meci foarte greu pentru noi. Mă întorc la Timişoara cu mari emoţii. Foarte mulţi dintre jucătorii de la Timişoara au obţinut nişte rezultate excepţionale la nivel internaţional. Am nişte amintiri foarte frumoase la Timişoara şi este foarte greu să joci împotriva unei echipe care ţi-a oferit atâtea bucurii. Dar trebuie să trecem şi peste acest moment. Este o echipă bună, cu experienţă, cu jucători extrem de valoroşi. Eu cred că este cea mai puternică echipă din România la momentul de faţă. Sunt favoriţi la câştigarea titlului. Noi încercăm să ne pregătim pentru această partidă şi din punct de vedere emoţional, să ne concentrăm', a declarat Sabău.

Tehnicianul mureşean a spus va dori să scoată maximum din acest meci şi că şi un punct ar fi un rezultat bun, chiar dacă există câteva probleme generate de suspendări.

''Mai avem două zile să ne pregătim pentru acest meci, o să vedem cât de concentraţi vom fi şi cât de mult vom dori victoria ... cât vor fi dispuşi jucătorii să sacrifice şi să lupte pentru orice minge. Dacă reuşim vom avea şanse să scoatem un rezultat bun, dacă nu atunci vom ceda în momentele grele. Nu ne vom baza pe Iencsi şi Florin Dan, care sunt suspendaţi, iar Vasilache şi-a revenit în proporţie de 90%, a început deja antrenamentele. Sper că îl voi putea folosi sâmbătă'', a mai spus Ioan Ovidiu Sabău, fost antrenor la FC Timişoara.

Meciul Timişoara - FCM Târgu Mureş se va disputa sâmbătă, de la ora 20,00, pe Stadionul Dan Păltinişanu, în cadrul etapei a 28-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite