Sabău: "Ne-am salvat de la retrogradare. Alţii visează la cupele europene, dar eu nu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Ovidiu Sabău a declarat că în acest sezon şi-a îndeplinit la FCM Târgu Mureş obiectivul de salvare de la retrogradare, iar echipa se va lupta, în sezonul următor, pentru cupele europene.

"Alţii visează la cupele europene, dar eu nu. Eu mi-am îndeplinit obiectivul, salvarea de la retrogradare. La anul vrem să atacăm cupele europene. Eu mai am contract până la vară, mi s-a fixat un obiectiv şi vom vedea în ce condiţii vom continua. Eu vreau alte obiective. Am încercat să alcătuiesc un grup de jucători disciplinaţi, iar cei cu mofturi au plecat. Nu ne putem bate joc de spectatori cu jucători care sunt mai mult prin discoteci. Jucătorii au voie să meargă în discoteci, dar rămân acolo. Vasilache este mult mai serios acum, nu mai fumează, ceea ce a făcut până acum încă îl urmăreşte. Este un băiat care şi-a dat seama de greşeli şi se gândeşte la viitor", a spus Sabău.

Referitor la meciul cu Sportul, câştigat cu scorul de 2-1, Ioan Ovidiu Sabău a afirmat că adversara a avut o evoluţie foarte bună. "Se mai întâmplă să obţii victoria şi în ultimul minut. Prima repriză a fost echilibrată. Sportul este o echipă greu de învins, a jucat chiar foarte bine. De când a venit domnul Mulţescu echipa este mult mai motivată şi nu arată ca de ultimul loc. Îmi pare rău pentru că sunt câţiva jucători interesanţi, care ar putea juca la echipe de la mijlocul clasamentului sau care chiar se bat la câştigarea campionatului", a adăugat el.

Atacantul Victor Astafei, autorul golului victoriei, s-a declarat încântat de reuşita sa. "Mă bucur că am dat golul victoriei şi vreau să îl dedic iubitei mele Mirela. Am scris pe un carton cu o cariocă, dar am transpirat şi nu s-a mai deschis hârtia (n.r. - Astafei avea biletul respectiv în jambiere). La Târgu Mureş este foame de glorie şi performanţă mai mare decât de puncte sau de bani. Antrenorul ne cere să nu fim mediocri", a menţionat fotbalistul.

Formaţia Sportul Studenţesc a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), de echipa FCM Târgu Mureş, oaspeţii marcând golul victoriei în minutul 90+2 al meciului din etapa a XXX-a a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate Florin Dan '78 şi Astafei '90+2. Pentru Sportul a înscris Curelea, în minutul 50.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite