„Să mori tu că n-a fost henţ la gol?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrii de la Dinamo – Ceahlăul au purtat un dialog incredibil cu nemţeanul Forminte după ce au anulat un gol valabil moldovenilor. Centralul Mugurel Drăgănescu şi asistentul Eduard Crângaşu au anulat un gol perfect valabil Ceahlăului la scorul de 1-0 pentru Dinamo în meciul din „16-imile“ Cupei.

Jucătorul Ceahlăului, Alexandru Forminte, a profitat de o bâlbâială în careul lui Dinamo şi, aflat la pământ a împins mingea în poarta lui Dolha. Reluările TV au demonstrat că reuşita oaspeţilor a fost perfect regulamentară, dar în mod suprinzător, arbitrii au anulat golul.

Mai mult, cei doi „fluieraşi" au avut o atitudine incredibilă în momentul în care nemţenii au cerut socoteală pentru decizia eronată. Centralul Mugurel Drăgănescu împreună cu „tuşierul" Eduard Crângaşu i-au pus pe jucătorii Ceahlăului să se jure că n-a fost henţ şi le-au indicat şi ce să declare apoi la TV!

Faza respectivă l-a scos din minţi şi pe preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, care s-a declarat „scârbit" şi a avertizat: „Atenţie, s-a întors Borcea de la Miami!". Pentru această declaraţie, dinamoviştii l-au „pârât" pe „Vamă" la Comisia de Disciplină.

Asistentul Crângaşu, retrogradat

Arbitrul-asistent Eduard Crângaşu, cel care a semnalizat eronat la acea fază, va fi retrogradat din lotul Ligii I, conform unor surse din CCA. Acelaşi tuşier a greşit flagrant în etapa I, la partida Pandurii - Urziceni (0-0), când a anulat greşit un gol marcat de gorjeni, în prelungirile jocului, pe motiv de ofsaid. De suspendare nu va scăpa, cel mai probabil, nici centralul Mugurel Drăgănescu.

Dialogul dintre arbitri şi nemţeni:

Crângaşu: „Să mori tu că n-a fost henţ?"

Forminte: „Jur că n-a fost, golul e valabil!"

Crângaşu: „Hai, las-o!"

Drăgănescu: „Să spui la televizor că a fost henţ, dacă eşti întrebat de ce am anulat golul"

Forminte: „Incredibil!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite