EXCLUSIV / Dragomir aruncă bomba: „Dinamo o să joace cu Barça sâmbătă şi cu Rapid duminică!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele Ligii a spus că superamicalul „câinilor“, de la 11 august, n-are loc în calendarul LPF. El a dezvăluit că se încearcă muşamalizarea problemelor legate de organizarea jocului de teamă că vânzarea biletelor să nu fie afectată.           

Dinamo - Barcelona se apropie cu paşi rapizi, aproape jumătate dintre bilete s-au vândut, însă, potrivit calendarului LPF, în weekendulde 10-12 august, se va juca Dinamo - Rapid! Forul condus de Dumitru Dragomir n-a amânat derby-ul bucureştean pentru simplul motiv că televiziunea care va transmite partida, Digi Sport, nu şi-a dat acordul în acest sens.

„Poate că s-a înţeles Dinamo cu Barcelona, însă, din punct de vedere al LPF, amicalul de la 11 august nu există în calendarul nostru. Până nu primesc hârtia oficială din partea Digi, prin care să fim informaţi că ei sunt de acord cu amânarea derby-ului, în weekendul 10-12 august se joacă Dinamo - Rapid", a declarat Dumitru Dragomir pentru „Adevărul".

Preşedintele Ligii a şi explicat de ce nu-şi permite să forţeze amânarea derby-ului bucureştean. „Trebuie să facem cum vor cei de la Digi, fiindcă, în caz contrar, ei nu o să ne plătească banii pentru drepturile de televizare pentru tot turul de campionat! Aşa că nu vreau să-mi pun în cap toată Liga I. Rapid şi Dinamo sunt de acord cu amânarea meciului direct, însă, pentru mine, contează doar ce zice Digi", a continuat şeful LPF.

Cheia stă la Badea

Dragomir a oferit şi o soluţie radicală: „Dinamo are un lot mare. Poate să facă două echipe. Una să joace sâmbătă cu Barcelona, iar cealaltă să fie folosită, duminică, în derby-ul cu Rapid". „Totuşi, eu sper ca Nicolae Badea să găsească o modalitate prin care Digi să-şi dea acordul pentru amânarea derby-ului. Badea e un om abil şi ştie să negocieze", a adăugat „Corleone".

Organizatorii nu vor ca neînţelegerile legate de disputarea partidei Dinamo - Barcelona să „transpire" în presă. „M-au rugat să nu vorbesc despre problemele cu Digi, fiindcă se tem că nu se vor mai vinde biletele. Bine, eu sunt convins că, până la urmă, totul se va rezolva", a încheiat Dragomir.

Ce vrea Digi?

În acest moment, Dolce Sport e singurul post care va televiza amicalul de la 11 august. Ca să-şi dea acordul pentru amânarea derby-ului Dinamo - Rapid, Digi vrea să aibă dreptul de a televiza, împreună cu Dolce, partida care îl va aduce pe Messi în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite