SURPRIZĂ / MApN cheamă Steaua înapoi în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o perioadă în care Steaua este nevoită să se mute din „casă-n casă“, pentru că nu mai are un stadion, Ministerul Apărării Naţionale a făcut un prim pas spre împăcare cu roş-albaştrii.

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, n-a rămas indiferent la situaţia Stelei, nevoită iată să meargă la Cluj pentru a disputa meciul, considerat acasă, cu Schalke din Liga Europa. El îşi doreşte ca echipa lui Gigi Becali să revină cât mai repede în Ghencea. „Noi am preluat stadionul şi ne-am apucat, milităreşte, să facem curăţenie, gazonul va arăta în curând foarte bine. Sunt stelist şi vreau ca echipa să joace pe Ghencea, dar trebuie să-şi plătească întâi datoriile", a declarat Oprea, conform e-politic.ro.

Reacţia lui becali n-a întârziat: „Stadionul Stelei ar fi demenţial acum! Ar fi extraordinar să jucăm din nou acolo! Dar, sunt în continuare supărat. Vă întreb eu, cum să-ţi dai copilul afară din casă pentru o datorie, cum se poate aşa ceva? Asta au făcut cei din Minister cu Steaua“, a spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite