Dragomir: "Crăciunescu să aibă grijă de arbitraje, pentru că acestea au distrus fotbalul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că responsabil pentru erorile arbitrilor este conducătorul CCA, Ion Crăciunescu, precizând că arbitrajele "au distrus fotbalul".

"El să aibă grijă de arbitraje, pentru că arbitrajele au distrus fotbalul. El vine, în schimb, şi ne zice cât de bun este arbitrajul. Conformaţia clasamentului din sezonul trecut a fost viciată de arbitri. El este responsabil de asta, aşa cum sunt şi eu responsabil de ce se întâmplă la Ligă. Nu mă interesează că nu a venit la spectacol, mă doare în pălărie. Eu sunt preşedintele Ligii, ales de Adunarea Generală formată din patroni. De aceea, toată viaţa voi lua partea patronatului şi nu a sindicatelor. Noi plătim prestaţii proaste, lucru care nu se face nicăieri în lume. De aceea voi milita pentru a nu ascunde gunoiul sub preş", a spus Dragomir la gsptv.

Dumitru Dragomir a precizat că la anumite meciuri ar trebui să fie aduşi arbitri din străinătate. "Eu nu am fost pro-arbitri străini, însă la anumite meciuri ar trebui aduşi centrali din afară pentru a fi spulberate speculaţiile. Să nu uităm că Dinamo a pierdut un titlu din cauza unui spaniol şi nimeni nu a contestat", a adăugat el.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite