ŞOC Un jucător legendar al Oţelului, trimis la juniori. Află despre cine e vorba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Paraschiv, Oţelul Galaţi
Gabriel Paraschiv, Oţelul Galaţi

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi începe azi primul său stagiu de pregătire pentru noul sezon, un cantonamentul montan în Poiana Braşov, care va dura două săptămâni.

Antrenorul Dorinel Munteanu va deplasa un lot de 25 de jucători, din care nu mai face parte Gabriel Paraschiv, fostul căpitan al echipei. "Lotul nu este definitivat, îmi mai doresc câţiva jucători, dar până atunci sunt alte probleme de rezolvat. Îmi doresc şi sper să ne desfăşurăm activitatea aşa cum trebuie şi le transmit băieţilor care urcă în autocar că aştept maximum de la ei", a afirmat Dorinel Munteanu, citat de site-ul oficial al clubului.

Lotul pentru acest prim stagiu cuprinde portarii Brăneţ, Grahovac, Simaitis, fundaşii Benga, Cârjă, S. Costin, S. Ilie, Z. Ljubinkovic, Mardare, Murgoci, Perendija, Râpă, Sîrghi, Sipovic, mijlocaşii L. Buş, Enescu, I. Filip, Giurgiu, L. Iorga, Stromajer, Viglianti şi atacanţii Didi, Inkango, Pena, Punosevac.

Lipsesc Antal şi Sălăgeanu, aflaţi aproape de un transfer la FC Vaslui, S. Frunză, al cărui contract cu Oţelul a expirat, I. Neagu, aflat în perioada de recuperare după o intervenţie chirurgicală la nas, G. Paraschiv şi Cojoc, jucători pe care tehnicianul Dorinel Munteanu nu mai contează în stagiunea următoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite