ŞOC ÎN LIGA 1! FRF, presiuni la UEFA ca Timişoara să nu ia licenţa Europei? "Duru încearcă să ne facă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timişoara a fost înştiinţată de UEFA că nu va primi licenţa necesară participării in competiţiile europene în sezonul viitor.

UPDATE 18.00 Antrenorul Timişoarei, Duşan Uhrin, n-are cunoştinţă de acest scandal. "Eu nu cred aşa ceva, din câte ştiu nu sunt probleme, chiar am discutat înainte să plec la Praga cu Marian Iancu şi m-a asigurat că nu sunt probleme. Dincolo de asta, nu cred că FIFA şi UEFA lucrează în weekend, astfel încât n-aveau cum să ne înştiinţeze azi", a declarat tehnicianul ceh în exclusivitate pentru "Adevărul".

UPDATE 17.54 "Noi am primit licenţa, dar FRF face un demers ticălos pentru a ne retrograda în Liga a III-a. O să-i dăm în judecată! Duru încearcă să ne facă. O să facem public cum ne-a furat Federaţia jucători. Noi avem actul cu licenţa, o să-l punem pe site-ul, dar FRF a făcut recurs. Duru e un dobitoc, un nenorocit. A trimis la UEFA documente mincinoase şi ticăloase. Sandu nu are nicio vină, e scos din context, dar Duru are interese financiare. Când a văzut că a pierdut, a făcut eforturi să se schimbe decizia ", a declarat Marian Iancu, la sport.ro

"Să-i ia dracu' pe toţi! Un nenorocit de la Federaţie a făcut demersuri la UEFA ca să nu primim licentţa. Din cauza celor din FRF am pierdut un milion şi jumătate de euro!", a zis patronul lui Poli.

În aceste condiţii, FC Vaslui va prelua locul Timişoarei în preliminariile Ligii Campionilor, iar Gaz Metan Mediaş va juca în Europa League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite