Vasile Avram şi Sorin Ţerbea, anchetaţi de DNA şi-n cazul Universităţii Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Avram
Vasile Avram

Fostul preşedinte al CCA, Vasile Avram, şi omul de afaceri Sorin Ţerbea au fost aduşi, marţi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, cu o maşină a poliţiei pentru a fi audiaţi în cazul excluderii Universităţii Craiova.

În 25 septembrie, fostul şef al CCA Vasile Avram şi omul de afaceri Sorin Ţerbea au fost arestaţi preventiv, într-un dosar în care sunt acuzaţi de luare şi, respectiv, dare de mită. Acum, ei sunt audiaţi în calitate de membri ai Comitetului Executiv al FRF în dosarul excluderii Universităţii Craiova.

Membrii Comitetului Executiv al FRF care au participat la şedinţa din 20 iulie, în care s-a decis excluderea Universităţii Craiova, au fost puşi sub învinuire de procurorii anticorupţie pentru abuz în serviciu şi sustragere de bunuri de sub sechestru. După ce în urmă cu o săptămână şi jumătate au luat cunoştinţă de materialul urmăririi penale, cei 12 membri ai Comitetului Executiv care au participat la şedinţa respectivă au fost convocaţi la sediul DNA pentru audieri. Luni, au fost prezenţi la DNA trei membri ai forului federal, Octavian Goga, Cornel Şfaiţer şi Ştefan Stana, urmând ca şi ceilalţi membri, printre care se numără preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi cel al LPF, Dumitru Dragomir, să vină la audieri în zielele următoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite