SCANDAL MONSTRU! Becali şi Porumboiu îl fac „varză“ pe Haţegan!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

CFR s-a impus la Ploieşti, în faţa celor de la Astra (1-0), la capătul unui meci în care greşelile arbitrului Ovidiu Haţegan l-au scos din sărite pe finanţatorul Stelei

Centralul nu l-a eliminat pe Nuno Diogo în minutul 5, pentru o intrare „criminală“ la Kehinde Fatai, iar 12 minute mai târziu a iertat CFR-ul de un penalty clar, după ce Renan Garcia a atins balonul cu ambele mâini în careu!


Becali l-a înjurat pe Haţegan!


Nervos că, ajutaţi de greşelile de arbitraj, ardelenii au mai bifat o victorie în Liga I, patronul Stelei s-a dezlănţuit după meci. „Asta e batjocură! Să lăsam CFR-ul să joace singură şi să ia campionatul. Despre Haţegan s-a spus că e arbitrul CFR-ului. A luat 100.000 de euro de la ei, atunci când a dat penalty-ul din care CFR a bătut Universitatea Cluj în 2008 şi a luat titlul. Bă Haţegane! Tu îţi baţi joc de noi. Du-te în gura mătii! Eşti un nenorocit!“, a tunat Gigi la televizor. Cum latifundiarul nu se potolea cu înjurăturile, el a fost scos din emisie de cei de la Digi Sport!


Porumboiu vrea să retragă Vasluiul din Liga I


La fel de vehement a fost şi finanţatorul vasluienilor. „Regret că am investit bani în mizeria de fotbal de la noi. Domnul Paszakany de la CFR e şmecherul şmecherilor! Noi suntem carne de tun pentru domnul Paszakany. Noi suntem proştii CFR-ului! Eu, de exemplu, am un <<P>> mare pe spate şi nu e de la Porumboiu, ci de la <<Prost>>“, a afirmat Adrian Porumboiu. „O să trimit fazele de la Astra - CFR şi la UEFA ca să vadă şi cei de acolo ce face acest Haţegan care arbitrează în Liga Campionilor. În plus, mă gândesc foarte serios să retrag echipa din Liga I. E de vină şi preşedintele arbitrilor, Ion Crăciunescu. Cum a putut să-l delege pe Haţegan la meciul ăsta?! E cumva Fecioara Maria şi nu ştia de legăturile pe care Haţegan le are cu CFR? Normal că ştia, că i-am zis chiar eu!“, a afirmat Porumboiu. Acesta a găsit explicaţia pentru prestaţia centralului de la partida Astra – CFR: „Haţegan nu l-a eliminat pe Nuno Diogo pentru că are antecedente periculoase cu CFR! Ştiţi cine a arbitrat Universitatea Cluj – CFR în ultima etapă a sezonului în care CFR a câştigat primul titlu? Haţegan! Şi a dat penalty-ul din care CFR a câştigat meciul şi campionatul. Din păcate, Liga I e o competiţie viciată din cap până în picioare de arbitraj“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite