SCANDALOS Află ce oameni de fotbal apar pe un monument dedicat eroilor căzuţi la datorie în cel de-al Doilea Război Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se întâmplă în România! Numele unor oameni de fotbal contemporani apar pe un monument din comuna vâlceană Laloşu, dedicat martirilor căzuţi la datorie în cel de-al Doilea Război Mondial.

Iată cum sunt prezentate pe monument persoanele care "şi-au adus aportul" la ridicarea lucrării:

Monumentul din comuna Laloşu

Ion Toma * Primar

Ion Cîrlea * Dr. Inginer

Ion Pîlşoiu * General Lt.

Mugur Isărescu * Guvernator

Dumitru Dragomir * Pr. L.P.F

Romeo Grigorescu * Prefect

Mierlus Florea * Director

Adrian Mititelu * Patron "U" Cr

Mircea Predescu * Director

Emil Chiriac * Patron

Monumentul a fost ridicat pe vremea fostului primar, Ion Toma (PSD), care este acuzat că i-a trecut pe aceştia pe un obiectiv atât de important doar pe baza prieteniei pe ar fi avut-o cu ei. Actualul edil al localităţii, democrat liberalul Nicu Constantin, susţine că nu îşi poate explica cum pe un monument al eroilor pot apărea şi numele altor persoane. "Acel monument e făcut, cred, pentru prietenii dânsului. Nu ştiu cât de adevărat e faptul că acele persoane ar fi plătit suma de 1.000 de lei pentru a fi trecute pe monument, pentru că nu am intrat în posesia nici unei chitanţe, dar cert este faptul că fostul primar a făcut abuz. Cred că a încercat să îi împresioneze, pentru ca ulterior să le ceară bani pentru diverse lucruri", a declarat primarul Nicu Constantin, conform ziarului "Săptămâna în Oltenia".

Potrivit edilului, monumentul a costat 350.000 de lei, iar până acum s-au achitat doar 70.000 de lei. Dacă în scurt timp Primăria nu va achita întreaga valoare a construcţiei, riscă să rămână mult timp cu conturile blocate, aceasta aflându-se într-un impas financiar.

CITEŞTE ŞI:

Cum a mai încălcat legea fostul edil-şef din Laloşu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite