S-a reunit Steaua, a „înviat“ şi Gigi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbaliştii Stelei au stat ca nişte căţeluşi în faţa lui Reghecampf
Fotbaliştii Stelei au stat ca nişte căţeluşi în faţa lui Reghecampf

„Roş-albaştrii“ au strâns ieri rândurile sub conducerea lui Reghecampf, dar omul zilei a fost Gigi Becali, care a „explodat“ în declaraţii după o lună de tăcere impusă de alegeri

Steaua şi-a strâns ieri rândurile cu un nou antrenor la timonă: Laurenţiu Reghecampf. Omul care a făcut minuni la Chiajna în retur a condus prima şedinţă de pregătire a „roş-albaştrilor", una de la care au lipsit însă cei şapte internaţionali, care au participat la meciurile României cu Austria şi Elveţia.

Reghe intenţionează ca în prima parte a pregătirii să efectueze, cu elevii săi, trei antrenamente pe zi, lucru care l-a încântat pe patronul Gigi Becali. „De la Piţurcă nu s-a mai întâmplat aşa la Steaua. Atunci vomitau jucătorii, ajungeau pe la spital, nu ştiam ce se întâmplă cu ei", a spus Becali. Ieri, finanţatorul Stelei a „explodat" efectiv în declaraţii, după o lună în care n-a avut apariţii publice, fiind în campanie electorală. Gigi a făcut show şi a dezvăluit planurile sale pentru Steaua sezonului 2012-2013.

A transferat un jucător acuzat de pedofilie

Până să-l adjudece pe Wesley, în privinţa căruia are acordul de transfer al lui Adrian Porumboiu,  Becali a mai adus un fotbalist de la Concordia Chiajna. Este vorbe despre Doru Bratu, un fost rapidist, implicat anul trecut într-un scandal de prostituţie cu minori şi proxenetism.

„Reghe mi-a spus despre el că va fi cel mai bun fundaş central din ţară, aşa că  l-am luat. Acum e accidentat, trebuie operat, dar îşi va reveni curând", a spus Becali cu privire la fotbalistul de 23 de ani.

Tot Gigi a dezvăluit că Bicfalvi, Florin Costea,Tatu şi Geraldo nu mai sunt doriţi la Steaua şi că singurul care mai poate pleca este Bourceanu: „Am avut ofertă pe 2 milioane de euro, dar i-am zis că discutăm doar până la 20 iunie. Dacă nu se face nimic, atunci rămâne". Cât despre Chiricheş şi Tănase, vizaţi şi ei de pentru transferuri în străinătate, deocamdată ei rămân la Steaua.

„Pentru Chiricheş mi s-au oferit din Italia 6 milioane de euro, dar îl mai ţin, că poate dau ăia zece. Are calităţi cum rar găseşti la un fundaş. Iar Tănase mai stă doi ani la noi", a precizat omul care la alegerile pentru Primăria Capitalei a obţinut voturi puţin
peste 1%.

Xavi şi Iniesta, interzişi la Steaua

Din actualul lot al Stelei doar Gabi Matei e mai scund decât Gigi Becali, patronul lăudându-se cu o înălţime de 1,74 metri. Conform spuselor lui Becali, care nu vrea jucători mai mici decât el, în Ghencea n-ar avea loc Xavi, Iniesta, Sneijder, Lahm ori Ribery. 

"O să încerc să nu mă bag peste Reghe. O fac atâta timp cât sunt rezultate. Dacă nu sunt, atunci vin forţele speciale ale lui Becali şi rezolvă."

"I-am chemat la mine pe cei şapte jucători de la naţională şi le-am zis că ei trebuie să fie nucleul echipei. I-am întrebat: Batem palma de frăţie? Şi am bătut-o."

"Jucătorii mi-au spus că vor şi ei antrenamente tactice. Că am schimbat 16 antrenori. Eu nici nu ştiam asta. Cică numai doi antrenori au lucrat fazele fixe."

"La Steaua nu mai vine niciun fotbalist mai scund ca mine. De aceea l-am refuzat şi pe Adi Popa, de la Chiajna. Mi-a zis Reghe că e bun, dar nu-l iau că e mic."

" Păi Messi e scund, dar e făcut din oţel. Oţel de pe Lună, că pe Pământ nu există aşa ceva. Şi are şi motoraş cu reacţie. Maradona, Pele, Platini, pe toţi îi ia Messi şi-i bagă într-un sac şi termină cu ei."

Gigi Becali patron Steaua

Lotul prezent la reunire şi programul

PORTARI: Stanca, V. Cojocaru, Ciuculescu
FUNDAŞI: Dumitraş, G.Matei, Dănănae, Martinovici, Iliev, Pârvulescu, V. Lupu
MIJLOCAŞI: Pintilii, L. Filip, T. Bălan, Răduţ, I. Roşu, Năstăsie, A. Stan
ATACANŢI: Rocha, M. Costea, Nikolici, Rusescu
ANTRENORI: Laurenţiu Reghecampf (principal), Cristian Ţermure şi Antonio Petrea (secunzi), Eugen Nae (antrenor cu portarii)
Nou-veniţi: Dumitraş (Ceahlăul), Pintilii (Pandurii), Filip şi Rocha (ambii Chiajna)
Absenţi: Tătăruşanu, Latovlevici, Chiricheş, Gardoş, Tănase, Bourceanu, Chipciu (toţi învoiţi până la 20 iunie), Prepeliţă, Machado (ambii accidentaţi)

Programul Stelei: 12 iunie - vizită medicală, 15-25 iunie, cantonament Austria, 28 iunie-11 iulie cantonament Austria

Adversari în amicale: Torpedo Kutaisi (20 iunie), FC Basel (23 iunie), Şahtior Doneţk (2 iulie),  Anderlecht (4 iulie), Legia Varşovia (7 iulie), Slovan Bratislava (10 iulie)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite