S-a întors „China“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două zile extrem de agitate, cu declaraţii la Poliţie şi cu 24 de ore de arest, Mărgăritescu a reintrat de ieri în programul echipei. Roş-albii nu se vor bucura pe deplin de Paşte: „bătrânii“ îşi joacă viitorul cu Steaua, iar Andone va chema jucătorii în cantonament.

Finalul lui aprilie este trist pentru Dinamo! Nu numai din punct de vedere al calendarului competiţional, dar şi al atmosferei. Scandalul în care este implicat Andrei Mărgăritescu, care este anchetat într-un dosar de furt de maşini de lux, a pus în umbră victoria roş-albilor de la Bistriţa, din prima manşă a semifinalei de Cupă (2-0).

Dincolo de aceste aspecte, „bătrâneii" din lot trebuie să se mai gândească la încă o problemă: conducerea clubului a pus ochii pe ei! Acţionarii se vor dispensa în vară de fotbaliştii trecuţi de 30 de ani, dacă Dinamo nu câştigă niciun trofeu şi nici nu termină măcar în faţa Stelei. Mărgăritescu, Dănciulescu, Cătălin Munteanu, Vlăduţ Munteanu şi Dolha sunt pe lista de „mazilire". Aspectul financiar a fost, de-a lungul acestui sezon, un subiect sensibil în „Groapă". Nu toţi elevii lui Andone sunt cu banii la zi, iar primele au fost mai rare decât meteoriţii. Nici în cazul unei victorii în Ghencea dinamoviştii nu sunt siguri că vor primi vreun bonus. Altă veste proastă este că vor intra în cantonament chiar de Paşte.

Mărgăritescu, extrem de tăcut

Mărgăritescu s-a antrenat fără a lăsa să se observe că ultimele evenimente l-au afectat. A intrat la un joc „5 contra 2", a alergat cât l-au ţinut picioarele şi l-a ascultat „la sânge" pe Ioan Andone. Colegii lui au evitat să-l întrebe pe gazon, în momentele „moarte", ce s-a întâmplat în dosarul în care este implicat, dar „China" le-a povestit în vestiar lui Dănciulescu şi compania cum s-a simţit în acea noapte pe care a petrecut-o după gratii. Mărgăritescu este anchetat în stare de libertate, dar are interdicţie de a părăsi ţara.

„Sunt naşul lui Gigi la derby-uri"

Derby-ul de luni va însemna şi o nouă încercare a steliştilor de a obţine o victorie în faţa dinamoviştilor. Roş-albaştrii n-au mai învins rivalii istorici din toamna lui 2007. „La derby-uri, eu sunt naşul lui Gigi Becali. S-a obişnuit şi el ca Dinamo să bată Steaua. Suporterii stelişti nu se pot supăra", a spus Borcea.

Sezonul        Rezultat
2007-2008 (tur)    Steaua - Dinamo 1-0
2007-2008 (retur)    Dinamo - Steaua 2-1
2008-2009 (tur)    Dinamo - Steaua 1-1
2008-2009 (retur)    Steaua - Dinamo 1-1
2009-2010 (tur)    Steaua - Dinamo 0-1
2009-2010 (retur)    Dinamo - Steaua 2-0
2010-2011 (tur)    Dinamo - Steaua 2-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite