S-a descoperit cine sunt fanii care au creat incidentele de la România - Uruguay! Nu sunt rapidişti, nici stelişti, nici dinamovişti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ROMANIA - URUGUAY 1-1
ROMANIA - URUGUAY 1-1

Meciul România - Uruguay a fost umbrit de incidentele petrecute în minutul 60 al partidei, când firma de pază BGS împreună cu Jandarmeria au evacuat un sector de la peluza Sud a Arenei Naţionale folosind gaze lacrimogene.

Purtătorului de cuvânt al BGS dezvăluie că turbulenţii nu sunt cine s-a crezut iniţial, iar intervenţia s-a făcut nu din cauza scandărilor şi a banerului ironic, ci în momentul când s-a trecut la distrugeri. „Vreau să lămuresc două lucruri. Toată lumea a spus că respectivii fani fac parte din galeriile lui Dinamo, Steaua sau Rapid, dar nu este aşa. Este, de fapt, vorba despre 40 de fani ai Universităţii Craiova, care au venit la meci special pentru asta, Apoi, noi am încercat doar să calmăm spiritele şi de intervenit în forţă a făcut-o Jandarmeria, în momentu în care s-a trecut la ruperi de scaune. Tot jandarmii au dat şi cu gaze, pentru că noi nu avem în dotare aşa ceva", a afirmat Antoniu Ungureanu, responsabilul în relaţia cu presa al respectivei firme de securitate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite