E oficial: Rapid-Timişoara 0-3 ! Sezon compromis pentru Rapid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Disciplină a LPF a dat câştig de cauză Timişoarei în şedinţa de azi, după ce Comisia pentru Litigii a decis că Varga şi Bălan au fost folosiţi ilegal. Astfel Rapid a pierdut la masa verde, scor 3-0, partida cu bănăţenii.

Timişoara e pe locul 2 în Liga 1, iar alianţa Becali-Borcea-Copos-Porumboiu e în mişcare. Patronul Stelei a anunţat că va duce cazul “Varga şi Bălan” la TAS. Acuzele au fost şi ele grave: “Această decizie e cea mai mare nenorocire din istoria fotbalului”

Giuleştenii au primit o lovitură puternică din partea Comisie de Disciplină, care a hotărât să dea câştig de cauză Timişoarei. Becali şi Porumboiu au anunţat imediat că sunt de partea Rapidului, iar procesul va fid us la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.
Este una dintre cele mai mari măgării din fotbalul românesc din ultimii 20 de ani! E păcat că se calcă pe cadavre când vine vorba de bani şi interese. Lucrurile nu rămân aşa, veţi vedea ce se întâmplă la TAS!”, a tunat Becali. “Am vorbit şi cu Dinamo şi am zis că batem palma, orice s-ar întîmpla!”, a mai spus stelistul. Şi Adrian Porumboiu intră în coaliţia anti-LPF: “Nu e o sancţiune corectă, nu cred că poate rezista până la capăt”.

Becali cere schimbarea lui Dragomir
Becali spune că arupt prietenia cu Mitică Dragomir şi cere înlocuirea lui de la LPF. “Să punem un om de onoare la Ligă! Nu mă mai interesează nici Liga Campionilor când văd aşa ceva. Ajunge unu' ca Mitică Dragomir să-şi bată joc de noi, să ne manipuleze, suntem nişte proşti, nişte dobitoci, nişte papagali!”, a atacat stelistul.

Părţile implicate au trăit intens ziua de ieri, până la aflarea sentinţei.

Tibi Bălan era încrezător

"Eu am ştiut că am semnat un contract valabil şi de accea am decis să joc. Nu e normal ca Rapid să piardă cu 3-0 meciul cu Timişoara", spunea Tibi Bălan.

Taban o arunca pe Vali Alexandru

Ieşit de la Comisia de Disciplină, Ioan Taban anunţa că Vali Alexandru a fost cel care a decis că Varga şi Bălan pot juca. Numai că secretarul general al LPF nu a recunoscut acest lucru în faţa Comsiei.

"I-am chemat ca martori la Comisie pe Vali Alexandru şi pe Cezar M Ionescu, care au fost supervizori la meci, dar şi şi un salariat al nostru ca să putem dovedi că în data de 5 adresa AMFB a ajuns la Ligă pe fax înainte de meci. Şi Vali Alexandru, prezent la partida cu Timişoara, a cerut o copie cu două ore înainte de meci, a analizat şi a fost de părere că această adresă a AMFB a anulat decizia LPF, iar Varga şi Bălan pot juca. Dânşii nu au recunoscut acest lucru azi la Comisie", a spus Ion Taban. 

Maran Iancu i-a luat în derâdere pe rapidişti, anunţând că Varga şi Bălan ar fi fost trataţi altfel dacă alegeau Timişoara. "Dacă semnau cu Timişoara, cu siguranţă nu treceau prin aşa ceva", a spus patronul Timişoarei.

Iancu: "Varga şi Bălan au semnat la timp, Şiman s-a temut că George nu-i dă banii!"

Iancu a mai făcut o dezvăluire şoc: Varga şi Bălan aveau semnate cu trei săptămâni contractele cu Rapidul înaintea expirării perioadei de transferuri.

"Sunt înregistrate la Rapid şi la Sportul la începutul lunii ambele transferuri, cu 3 săptămâni înaintea expirării perioadei de achiziţii. Estimez că domnul Şiman a aşteptat să vină banii, care nu au mai ajuns şi de aceea s-a prelungit oficializarea. Nimeni nu are încredere în Copos, probabil el a încercat să forţeze ceva şi de aceea s-a ajuns aici", a spus Marian Iancu la Contraatac, pe GSP TV.

Varga: "E dezinteres! Pe Taban nu l-am văzut niciodată la club!"  Iancu atacă şi el: "E un dobitoc"

Dacian Varga a sărit şi el la gâtul oficialilor giuleşteni: "Până aseară nu ştiam nimic de situaţia mea. Am vorbit cu Nae Manea şi mi-a spus despre ce e vorba. Pe Taban nu l-am văzut niciodată la club. Nu m-a sunat, nu a vorbit cu mine să-mi spună de ce nu joc. Am pierdut şi prime şi bonusuri de când am venit la Rapid", a spus Dacian Varga. "Taban e un dobitoc! Iar Copos şi Şiman şi-au bătut joc de aceşti copii", a tunat şi Iancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite