S-a lansat berea Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Berea Steaua Bucureşti
Berea Steaua Bucureşti

FC Steaua a lansat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, berea "Steaua", la o săptămână după ce oficialii stelişti au lansat şi "Cola Steaua".

"Produsul de astăzi se află în programul nostru de mai multă vreme şi chiar dacă se referă la perioada caldă a anului, cred că am găsit un moment potrivit pentru a-l lansa. Vor mai fi şi alte evenimente, cred că este bine să ne bucurăm suporterii şi românii cu astfel sde produse, care poartă emblema Steaua. Este o realizarea comparabilă cu marile cluburi din Europa", a declarat preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală.

Directorul de marketing al FC Steaua, Bobby Durbac, a declarat că linia de producţie are o capacitate de minim 70.000 de doze pe oră şi va avea aceeaşi "rută" ca şi "Cola Steaua". "Clubul nostru lansează berea Steaua, care va fi disponibilă în două variante, cu alcool şi fără alcool. Este un produs fabricat în Uniunea Europeană, care respectă standardele de calitate. Linia de producţie are o capacitate de mininm 70.000 de doze pe ora şi va avea aceeaşi rută ca şi Cola Steaua. Am reuşit să întregim gama de băuturi, pentru că deja avem un vin Steaua, cola Steaua şi berea. În curând vor apărea şi alte produse", a declarat Durbac.

Preşedintele stelist Helmuth Duckadam speră ca produsele şi rezultatele echipei să apropie fanii de club. "Mă bucur că din săptămână în săptămână avem câte un produs Steaua care vine în întâmpinarea suporterilor şi a iubitorilor de fotbal. Sper ca produsele noastre şi rezultatee bune să-i apropie şi mai mult de acest club".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite