Rus: "E cea mai importantă victorie a din campionat!" Vezi cum îi înţeapă Ciubotariu pe CFR-işti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Rus
Laurenţiu Rus

Dinamo a învins-o pe CS Mioveni cu 1-0, iar maractorul golului din minutul 30, Laurenţiu Rus, era fericit la finalul jocului şi a afirmat că cele trei puncte sunt mai preşioase decât meciurile cu echipele mari.

"Este cea mai importantă victorie din acest campionat, având în vedere rezultatele contracandidatelor noastre la campionat, care, cu excepţia CFR-ului, au pierdut. Sunt foarte fericit că am marcat. Ne aşteptam ca adversarul să ne pună mai multe probleme, dar noi am jucat perfect şi nu le-am dat nicio şansă. Acum aşteptăm meciul cu Steaua, care este imoprtant pentru clasament, dar mai ales pentru orgoliul nostru şi al fanilor. Mă bucură comparaţia cu Gabriel Torje, dar eu sunt muncitor, nu sclipitor ca el", a afirmat Rus.

Antrenorul Liviu Ciubotariu a fost şi el fericit de cele trei puncte obţinute, dar a fost mai bucuros că Dinamo n-a mai avut probleme cu arbitrajul. "A fost un meci foarte greu, pe care dacă nu+l tratam corect, puteam să nu-l câştigăm. Vreau să felicit brigada de arbitrii condusă de Marius Bocăneală. Aşa aş vrea să fim arbitraţi mereu. N-am cerut nimic mai mult. Am auzit că la Voinţa cu CFR au fost probleme de arbitraj, dar nu e problema mea. La meciul nostru a fost totul corect", a afirmat Ciubotariu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite