Rus: "Dinamo - Steaua e derbiul României, nu al campionatului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Rus a marcat în meciul de la Mioveni primul său gol pentru Dinamo
Laurenţiu Rus a marcat în meciul de la Mioveni primul său gol pentru Dinamo

Fundaşul Laurenţiu Rus a afirmat că Steaua rămâne o echipă periculoasă în ciuda locului din clasament sau a rezultatelor din ultima perioadă.

"Este derbiul României, nu al campionatului. Toată lumea aşteaptă acest meci. Steaua este periculoasă, are jucători de valoare, chiar dacă în ultimele partide nu au avut evoluţii prea bune. Într-un derbi nu mai este vorba despre goluri marcate, goluri primite sau de altceva, este vorba numai despre rivalitate, orgolii şi ambiţie. Sunt mai mulţi jucători care pot fi periculoşi la Steaua, dar pe teren, am spus, sunt doar orgolii şi ambiţie, echipa care va fi mai concentrată şi mai determinată va câştiga", a spus Rus.

În ceea ce priveşte interesul clubului englez Fulham pentru portarul Cristian Bălgrădean, Rus a declarat că s-ar bucura ca transferul colegului său să se realizeze. "Eu n-am auzit, dar mă bucur pentru el. Cred că merită, este cel mai în formă portar la ora actuală. Chiar dacă pleacă, întotdeanuna vin alţi jucători valoroşi din urmă. E bine pentru el să plece, e bine şi pentru Dinamo, sunt destui jucători de valoare în România care îl pot înlocui", a menţionat Laurenţiu Rus.

Dinamo întâlneşte, luni, de la ora 20.30, pe propriul teren, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite