Rus: "Pe Borcea îl simţim aproape de noi şi asta nu e o presiune"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul dinamovist Laurenţiu Rus a declarat că revenirea preşedintelui executiv Cristian Borcea alături de echipă îi motivează pe jucătorii antrenaţi de Liviu Ciobotariu şi nu pune o presiune suplimentară pe ei.

"Îl simţim mai aproape de noi şi asta nu e neapărat ca o presiune, e o chestie motivatoare. Este un om foarte important la Dinamo, foarte apropiat de echipă. Este foarte importantă revenirea lui la Dinamo într-un moment în care aveam nevoie de cineva aproape", a spus Rus.

În ceea ce priveşte câştigarea titlului de campioană de către echipa sa, Rus a precizat că mai are un drum lung până la câştigarea unui trofeu. "Nu suntem la un pas de event. Mai e distanţă lungă până la trofeu. Trebuie să jucăm cât mai bine, să câştigăm cât mai multe meciuri şi astfel oamenii vor veni alături de noi", a declarat Rus.

Jucătorul afirmă că echipa a făcut o pregătire fizică intensă de la reluarea antrenamentelor: "Eu ştiu toată pădurea de la Izvorani. Şi în lung şi în lat, am făcut-o pe toate părţile. Au mai fost momente când ne mai trebuia câte un GPS".

Laurenţiu Rus consideră că o eventuală plecare a atacantului Marius Niculae ar fi o pierdere pentru Dinamo. "Ar fi o pierdere imensă pentru Dinamo. Nu e cel mai bun om al lui Dinamo, e cel mai bun om al campionatului. Marius Niculae e unul dintre liderii vestiarului, dar cu venirea lui Bratu poate o să câştigăm pe altul", a mai spus mijlocaşul dinamovist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite