Ruptură totală la Petrolul între Rednic şi suporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploieştenii au câştigat la Viitorul, 2-1, dar fanii l-au contestat permanent pe tehnicianul „lupilor“ chiar când echipa înscria, iar la final au avut loc schimburi dure de replici între cele două părţi.

Scandal de proporţii la Petrolul. Fanii echipei lui Mircea Rednic şi-au pierdut răbdarea şi, nemulţumiţi de jocul echipei, i-au cerut demisia tehnicianului. Ploieştenii au câştigat la limită la Constanţa, în faţa Viitorului, însă succesul nu i-a făcut pe suporteri să renunţe la proteste, cu atât mai mult cu cât „Puriul" a gesticulat nervos către ei la finalul întâlnirii.

Grozav le-a arătat semne obscene

La Petrolul nu e linişte nici când echipa câştigă! Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă, când fotbaliştii lui Mircea Rednic au învins la Constanţa pe nou-promovata Viitorul, scor 2-1.

Fanii „lupilor" care au făcut deplasarea la malul mării nu au „digerat" deloc faptul că favoriţii lor au fost conduşi de echipa lui Hagi şi au început să strige împotriva antrenorului, încă din timpul primei reprize. I s-a cerut demisia lui Mircea Rednic, însă nici jucătorii nu au scăpat de apostrofările galeriei, care i-a huiduit minute bune.

Suporterii nu au fost mai îndulgenţi cu echipa nici după fluierul de final, deşi prahovenii au plecat acasă cu cele trei puncte. Scandările i-au acompaniat pe jucători către vestiare, primul care a cedat fiind Gicu Grozav. Nervos pe reacţia fanilor, puştiul a reacţionat arătându-le semne obscene. Acest lucru a inflamat şi mai rău spiritele, susţinătorii „lupilor" contestându-i şi mai vehement pe jucători.

„Din 1995 nu s-a câştigat nimic la Ploieşti"

Apoi a fost luat la ţintă din nou tehnicianul Mircea Rednic, despre care galeria spune că nu va avea viaţă lungă la Ploieşti. „Dacă eşti suporter adevărat, trebuie să încurajezi echipa chiar dacă ai ceva cu antrenorul. Au strigat demisia de cum au venit la stadion. Atunci când îmi voi da seama că lucrurile nu merg bine din cauza mea, îmi voi da demisia. 16 puncte sunt puţine, dar să nu uităm că am pierdut trei meciuri în prelungiri. Din 1995 nu s-a mai făcut nicio performanţă la Ploieşti", a precizat „Puriul", dezamăgit de atitudinea fanilor.

Au doi jucători la naţională

Nu toată lumea e nemulţumită de evoluţiile jucătorilor de la Petrolul.

Selecţionerul Victor Piţurcă a găsit jucători buni de naţională în lotul lui Mircea Rednic. Aşa se face că „Piţi" i-a chemat la prima reprezentativă pe atacantul Gicu Grozav şi pe portarul Mircea Bornescu. Cei doi se vor alătura azi lotului „tricolorilor" pentru „dubla" cu Turcia şi Olanda, din preliminariile CM 2014. Dacă primul este un obişnuit al ultimelor convocări, goalkeeperul de 32 de ani se află în faţa debutului pentru România.

"Mie mi s-a cerut demisia de când am ajuns la Ploieşti. Voi pleca eu singur atunci când îmi voi da seama că lucrurile nu merg bine din cauza mea."
Mircea Rednic antrenor Petrolul

Dorinel Munteanu sau Petre Grigoraş?

Petrolul are 16 puncte după 11 partide, destul de puţin faţă de ceea ce dorea patronul Florian Walter, care-şi propusese în acest sezon ocuparea unui loc calificant în cupele europene. Din câte se pare, omul cu banii de la clubul prahovean ia în calcul varianta despărţirii de Mircea Rednic în cazul unui eşec etapa viitoare, pe teren propriu, contra celor de la Severin. În locul lui, Walter l-ar dori pe antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, dar acesta se află sub contract ferm cu echipa gorjeană şi e greu de „urnit“ de la Târgu- Jiu, acolo unde patronul Condescu nu vrea să-l lase să plece. O altă variantă, mai comodă, e Dorinel Munteanu. „Munti“ s-a despărţit de curând de Oţelul Galaţi şi, fiind fără contract, ar putea semna oricând cu Petrolul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite