Rui Duarte revine la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce şi-a permis să îşi ia o lună de vacanţă în plus pe motiv că Dinu Gheorghe nu i-a dat o datorie mai veche de 40.000 de euro de la FC Braşov, portughezul Rui Duarte a revenit la sentimente mai bune faţă de Rapid şi se va prezenta în zilele următoare în cantonamentul giuleştenilor.nilor.

Decizia lusitanului a venit după ce LPF l-a asigurat că îşi va primi banii de la fostul club. Rui Duarte va fi totuşi amendat cu 25.000 de euro de către Rapid pentru fuga sa de la echipă. De altfel, antrenorul Marius Şumudică s-a arătat foarte contrariat de lipsa de profesionalism a fundaşului dreapta şi a dat de înţeles că îl va trece pe linie moartă în acest retur.

70 de lei, cel mai ieftin abonament

Rapid a pus în vânzare, ieri, abonamentele pentru meciurile de pe teren propriu din retur, costurile fiind la fel ca în turul campionatului. Preţurile abonamentelor sunt următoarele: tribuna VIP - 2.100 lei, tribuna oficială - 1.260 lei, tribuna I - 200 de lei, tribuna a II-a - 100 de lei, peluza a II-a - 70 lei. Casele de bilete ale stadionului "Giuleşti - Valentin Stănescu" sunt deschise zilnic între orele 10:00 şi 17:00. Pentru achiziţionarea abonamentelor, suporterii trebuie să prezinte actul original de identitate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite