Rui Duarte, titular cu CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mulţumit de prestaţia portughezului Rui Duarte în meciul cu Gaz Metan Mediaş, Marius Şumudică îl va titulariza pe lusitan în partida de mâine, de la Cluj, când alb-vişiniii o vor întîlni pe CFR.

Şumi nu vrea să mai improvizeze cu Candido Costa, mijlocaş de meserie, şi e hotărît să apeleze la Duarte, chiar dacă fundaşul dreapta are în acest moment o săptămână de când a revenit la antrenamente. El a absentat nemotivat timp de 80 de zile, lucru pentru care conducerea a decis să-l amendeze cu 25 la sută din salariul anual de 140.000 de euro, adică 35.000 de euro.

Cu Gaz Metan, în minutul 20, Rui l-a înlocuit pe Costa, care gafase la reuşita medieşenilor, şi a avut o evoluţie bună, chiar dacă a fost huiduit de suporteri aproape la fiecare atingere. El e cel care a centrat la golul de 2-1, când Cassio l-a forţat pe Zaharia să-şi introducă mingea în propria poartă.

Şumi are încredere în el şi-l consideră cel mai bun fundaş lateral din Liga 1: "Chiar dacă eşti nepregătit, valoarea se cunoaşte, iese mereu la suprafaţă. Aţi văzut că jocul nostru s-a schimbat după ce l-am introdus pe el pe teren. E cel mai bun fundaş de bandă din România şi, pregătit şi cu gândul la joc, e unul dintre cei mai buni 5 «laterali» din Europa. Ascultaţi ce vă spun!", a declarat Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite