Rubin Kazan îl ia pe Arlauskis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruşii s-au înţeles cu lituanianul, dar nu şi cu cei de la Urziceni. Iniţial, cei de la Urziceni au solicitat un milion de euro în schimbul portarului. Când au văzut că ruşii sunt de acord, românii au plusat şi le-au cerut acestora să le achite şi TVA-ul.

Unirea Urziceni, echipa formată de tandemul Mihai Stoica - Dan Petrescu, campioană a României la finalul sezonului 2008-2009, începe a se destrăma. Cum situaţia financiară a clubului este dezastruoasă în acest moment, ialomiţenii au trecut la vânzarea de jucători. Lituanianul Giedrius Arlauskis (22 de ani), unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Unirii, a intrat în atenţia mai multor echipe din prima ligă a campionatului rus.

Singura ofertă concretă a venit din partea campioanei Rubin Kazan, una dintre formaţiile bogate din spaţiul ex-sovietic. Cei de la Kazan s-au înţeles repede cu goal-keeper-ul Unirii, astfel că s-a trecut la pasul al doilea, adică la negocierea cu oficialii Urziceniului. Un milion de euro au cerut ialomiţenii în schimbul portarului, sumă agreată imediat de ruşi. Contractul nu s-a parafat însă pentru că, la momentul semnării actelor, diriguitorii echipei noastre au plusat şi le-au cerut ruşilor să suporte şi TVA-ul (24%).

Evident, cei de la Kazan n-au fost de acord şi au motivat prin faptul că şi ei trebuie să plătească aceeaşi taxă în Rusia (30%). Astfel negocierile se află în stand-bye, ialomiţenii având trei zile la dispoziţie pentru a lua o decizie. Se pare însă că transferul se va finaliza, mai ales că aceşti bani ar mai „stinge" o parte din datoriile patronului faţă de jucători.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite