Ronny Levy este noul „allenatore“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meme (dreapta) îi pregăteşte scaunul de la Steaua lui Levy
Meme (dreapta) îi pregăteşte scaunul de la Steaua lui Levy

Gigi Becali va numi azi antrenorul. Alesul e tehnicianul lui Beitar Ierusalim, care a mai lucrat cu Mihai Stoica la Urziceni. Israelianul urma să se decidă azi-noapte. Domenico Di Carlo şi Massimo Ficcadenti, tehnicienii recomandaţi de Cristi Chivu, au fost refuzaţi de către Gigi Becali, chiar dacă ambii au antrenat în Serie A în sezonul trecut.

Mihai Stoica a dezvăluit că noul antrenor al Stelei va fi numit astăzi. Cu toate că a promis că va fi un italian, alesul este israelianul Ronny Levy, tehnicianul lui Beitar Ierusalim, care a mai lucrat cu Meme la Unirea Urziceni, după plecarea lui Dan Petrescu la Kuban Krasnodar. „La noi s-a vorbit de toţi antrenorii posibili şi imposibili. Petre Grigoraş n-a fost niciodată pe lista mea.

La Bölöni a fost o semi­ofertă, i-am trimis un e-mail în care îi prezentam propunerea noastră, dar termenul pe care ni l-a cerut a fost unul inacceptabil, aşa că am renunţat", a declarat Stoica. Răspunsul final al lui Levy era aşteptat azi-noapte, dar sunt şanse reduse ca mutarea să nu se realizeze. De altfel, publicaţia „NRG" din Israel a scris deja despre tratativele dintre Levy şi Steaua. Născut la 14 noiembrie 1966, israelianul a antrenat până acum la Maccabi Haifa (2003-2008), Maccabi Petah Tikva (2008-2009), Unirea Urziceni (2010) şi Beitar Ierusalim (2011). În cazul unui refuz venit din partea lui Levy, în cărţi ar mai fi Gheorghe Hagi şi Cristiano Bergodi, tehnicieni cu care Gigi Becali a reluat discuţiile.

Conceiçao a rămas la FC Braşov

Managerul roş-albaştrilor a dezvăluit şi care au fost antrenorii ce i-au fost propuşi de fundaşul lui Internazionale Milano: Domenico Di Carlo şi Massimo Ficcadenti. Ambii ar fi fost de acord să vină în România pentru un salariu de circa 300.000 de euro pe an, deşi au antrenat în sezonul precedent în Serie A, la Samp­doria, respectiv Cesena. Totuşi, Di Carlo şi Ficcadenti au şanse aproape nule să ajungă în Ghencea. Motivul? Acelaşi pentru care au fost mai fost refuzaţi Claudio Gentile şi Alessandro Costacurta: necunoaşterea limbii române şi a fotbalului din Liga I. De pe lista lui Gigi a mai fost tăiat ieri un nume: Conceiçao. „După cum le-am promis suporterilor, antrenorul Conceiçao va continua la FC Braşov şi în sezonul viitor", a dezvăluit ieri preşedintele „stegarilor", Iosif Kovacs.

Ce antrenori a refuzat Gigi

Domenico „Mimmo" Di Carlo (47 de ani)

- a jucat, ca mijlocaş, la Vicenza, Palermo şi Sliema Wanderers.
- ca antrenor a activat la Vicenza (juniori), Mantova, AC Parma, Chievo Verona şi Sampdoria.
- este liber de contract din martie 2011

 Massimo Ficcadenti (44 de ani)

- a jucat, ca mjlocaş, la Hellas Verona, AC Torino şi AC Messina.
- ca antrenor a activat la Fiorenzuola, Avellino, Pistoiese, Hellas Verona, Reggina, Piacenza şi Cesena.
- este liber de contract din mai 2011

Mihai Stoichiţă s-a autopropus

Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Mihai Stoichiţă, s-a arătat dispus să revină în Ghencea. „Steaua este cea mai frumoasă imagine a României. M-aş întoarce imediat, dacă mi s-ar face o ofertă. Cine spune că nu ar antrena în Ghencea minte!", a declarat Stoichiţă. De asemenea, italianul Massimo Pedrazzini l-a anunţat şi el pe Gigi Becali că este dispus să-i dea o mână de ajutor, ca antrenor principal sau secund.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite