Ronny Levy: „Liverpool s-a calificat cu ajutorul arbitrilor!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Adevărul
Foto: Adevărul

Tehnicianul Unirii, Ronny Levy a spus că englezii au ajuns în optimi nu datorită valorii superioare, ci întrucât au fost sprijiniţi de brigada din Suedia care a condus returul. Israelianul a învăţat ceva din DVD-urile urmărite cu meciurile ialomiţenilor sub comanda lui Dan Petrescu. Nu tactic, căci Unirea e departe de ce a fost, ci văicăreala la adresa arbitrajului.

Dacă aproape toţi oamenii de fotbal de la noi au admis că Liverpool a meritat calificarea, tehnicianul Unirii a avut altă părere.

„Englezii nu ne-au surprins cu nimic. Nici vorbă să fie nişte fotbalişti fantastici. Arbitrul a fost de partea lor, nu de partea noastră şi i-a împins de la spate. Rezultatul nu este unul corect", a spus Ronny Levy la final. „Cei de la Liverpool nu ne-au depăşit la fazele din care am primit cele trei goluri. Reuşitele lor au venit de pe urma greşelilor noastre. Nu meritam să pierdem, am arătat bine, per ansamblu, ca echipă", a încheiat israelianul pe acelaşi ton superior.

Goalkeeper-ul Unirii a confirmat şi el spusele antrenorului său. „Liverpool era o echipă de bătut! Într-adevăr, e o formaţie mare, dar, acum nu e în formă.

Dacă reuşeam să intrăm în avantaj la pauză, poate altfel s-ar fi terminat meciul. Din păcate, după ce ne-au egalat, ne-am pierdut încrederea", a afirmat Arlauskis. Acesta şi-a făcut autocritica: „Cred că golurile lor erau parabile. Poate un alt portar ar fi reuşit mai mult decât mine. Diferenţa dintre noi şi Liverpool este că ei n-au nevoie de multe ocazii pentru a marca".

Stoica: "Nici la 1-0 n-am crezut în calificare"

Managerul general al ialomiţenilor s-a plâns şi el de arbitraj. "N-am crezut în calificare nici la 1-0. Am curajul să afirm că în situaţia în care deciziile arbitrilor nu erau împotriva noastră, ne puteam ridica la nivelul englezilor. Oricum nu aveam şanse la calificare, Liverpool e prea mare pentru Unirea", a spus Mihai Stoica.

"Englezii au dat gol, imediat după ce s-au supărat. Steaua, dacă joacă foarte bine, bate Liverpool fără probleme."

Gigi Becali finanţator Steaua

"Am obţinut calificarea şi cu ceva şansă. Unirea e o echipă bună, dar şi la 1-0 pentru ei ştiam că avem timp să ne revenim."

Rafa Benitez antrenor Liverpool

"Accidentarea lui Galamaz a dezechilibrat apărarea. Cu el, care e mult peste Mehmedovici, plus norocul, ialomiţenii s-ar fi calificat."

Ioan Becali fost impresar

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite