Ronny Levy: "Am învăţat din experienţă că în Liga 1 nu sunt favorite"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steliştii nu par să dea prea mare importanţă pe meciul cu Sănătatea Cluj, cîştigat cu 4-0, şi se gîndesc deja la meciul de la finalul săptămînii cu Sportul Studenţesc.

"Nu mă aştept să fie un meci uşor, am învăţat din experienţă că în România nu sînt victime clare sau favorite. Partea bună e că nu va juca Tibi Bălan. M-am bucurat enorm cînd am auzit că vine la Steaua, e un jucător de mare calitate, un cîştig pentru Steaua", a spus Ronny Levy la finalul meciului.

Întrebat dacă nu se teme de demitere în cazul unui eşec în Regie, Levy a fost spiritual şi a răspuns: "Nu sînt un tip drăguţ, chiar trebuie sa fie ultimul meci?! Becali s-a purtat frumos cu mine, n-am de ce să mă plîng. Nici acum nu e omul care pune presiune, eu sînt cel care pune presiune. E singurul gest pe care-l pot face atunci cînd nu sînt rezultate".

Gardoş e distrus după suspendare
Tehnicianul Stelei a dezvăluit că a discutat cu Florin Gardoş după decizia Comsiei de Disciplină, 10 etape de suspendare, şi a spus că jucătorul e distrus.

"Gardoş e foarte dezamăgit în urma deciziei, am fost surprins să aflu cum a descris arbitrul în raport acea fază. Eu am văzut că el a scos cartonaşul roşu doar cînd a văzut piciorul rupt, deci nici lui nu i s-a părut o intrare dură. E o decizie grea pentru Steaua şi pentru naţionala României", a mai spus Levy, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite