Ronny Levy e în cărţi pentru a prelua naţionala Israelului. Pleacă de la Steaua?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua ar putea rămâne fără Ronny Levy mai repede decât se aştepta, după ce numele tehnicianului roş-albaştrilor a apărut pe o listă cu potenţiali înlocuitori ai lui Luis Fernandez.

Israelul a pierdut "acasă" partida decisivă cu Grecia pentru calificarea la Euro 2012, iar acum are numai şanse teoretice pentru a mai prinde un loc la turneul final. Presa din "Ţara Sfântă" scrie că zilele francezului Luis Fernandez pe banca tehnică sunt numărate şi avansează o listă cu potenţiali înlocuitori, informează prosport.ro.

Ronny Levy se numără printre cele 4 variante oferite de jurnaliştii israelieni, iar tehnicianul Stelei îi are ca rivali pe Eyal Berkovic, Eli Gutman şi cunoscutul Avram Grant.

Site-ul ynet.co.il anunţă că Federaţia din Israel va lua o decizie la finalul campaniei de calificare, adică pe 11 octombrie. Singura şansă ca Fernandez să mai rămâna ar fi ca Israelul să obţină o victorie miraculoasă în următoarea partidă, în deplasarea din Croaţia, iar croaţii să piardă şi în deplasarea din Grecia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite