România, în grupă cu Moldova, Turcia şi Macedonia la turneul AIPS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ziarişti
ziarişti

Naţionala ziariştilor, campioană olimpică şi mondială la nivelul reprezentativelor media, va participa începând cu 24 septembrie la un puternic turneu dedicat ţărilor din Balcani, organizat de Asociaţia Internaţională a Presei Sportive.

România a fost repartizată în grupa B, alături de naţionalele similare ale Moldovei, Turciei şi Macedoniei, în timp ce în grupa A vor concura reprezentativele Bulgariei, Serbiei, Bosniei-Herţegovina şi Muntenegru.
România va debuta la 25 septembrie, de la ora 10.30 în compania Turciei, urmând ca în aceeaşi zi să întâlnească şi echipa Macedoniei (16.30). Meciul cu Moldova se va disputa, miercuri de la 11.15, zi în care sunt programate şi meciurile din sferturile competiţiei.
În paralel cu meciurile de la turneu vor fi organizate şi mai multe conferinţe ce vor aborda diferite teme, iar printre cei care vor lua cuvântul se numără preşedinte Uniunii Europene a Presei Sportive, Yannis Daras, vicepreşedintele Asociaţiei Internaţionale a Presei Sportive, Esat Yilmaer, vicepreşedintele Federaţiei Bulgare de Fotbal, Atanas Furnadjiev, vicepremierul bulgar Ţvetan Ţvetanov, preşedintele Federaţiei Bulgare de Fotbal, Borislav Mihailov, şi secretarul general al Ministerului Afacerilor Interne, Anton Antonov. România este reprezentatã la aceastã acţiune de preşedintele Asociaţiei Presei Sportive, Dumitru Graur. De asemenea, la eveniment vor participa şi conducătorii mai multor cluburi de la sud de Dunăre. Delegaţia jurnaliştilor români, care este sponorizată de Aqua Carpatica şi www.kaki.ro, va participa în perioada 18-25 octombrie, la Olimpiada Internaţionala Media de la Beirut (Liban).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite