Roman şi Sburlea, două achiziţii pentru titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii giuleştenilor, care au achitat, ieri, 1,5 milioane de euro pentru cei doi jucători de la FC Braşov, spun că echipa de lângă Podul Grant va fi cea mai bună din România.Alb-vişiniii au făcut cea mai importantă campanie de achiziţii din ultimii ani. Cu Dinu Gheorghe, revenit preşedinte, şi cu Marius Şumudică - antrenor, Rapid a transferat şapte jucători buni.

Finanţatorul Rapidului, George Copos, i-a pus pe masă lui Dinu Gheorghe 6,5 milioane de euro pentru transferuri, iar preşedintele giuleştenilor s-a pus imediat pe treabă. Rapid a reuşit, ieri, să ajungă la un acord cu mijlocaşul Mihai Roman (25 ani) şi cu atacantul Sabrin Sburlea (21 ani), doi jucători pe care şi Gigi Becali i-a dorit insistent la Steaua.

Mihai Roman şi Sburlea i-au scos din buzunar lui George Copos 1,5 milioane de euro, sumă pe care a trebuit să i-o plătească lui Ioan Neculaie, patronul celor de la FC Braşov! „Am obţinut bani frumoşi în schimbul transferului celor doi. Vânzarea lor e un mare câştig pentru noi, să dea Dumnezeu să fie câştiguri şi pentru Rapid", a declarat Neculaie.

Dinu Gheorghe a spus că FC Braşov va mai primi şi alţi bani, în cazul în care Rapid îi va vinde pe cei doi fotbalişti. „Am reuşit, până la urmă, să-i transferăm. Braşovul mai are ceva procente dintr-un viitor transfer. Ambii au semnat pe patru ani. Cu Roman şi cu Sburlea, dar şi cu ceilalţi jucători, sperăm să fim cei mai buni", a conchis Dinu „Vamă".

Îl vor şi pe Moraes

Gheorghe spune că Rapid nu a încheiat campania de achiziţii. Pe lista giuleştenilor se mai află şi brazilianul Moraes, de la Gloria Bistriţa. „Pădureanu vrea 1,2 milioane de euro, ceea ce mi se pare cam mult. Dar am făcut o ofertă pe care noi o considerăm bună. Se apropie de acea sumă cerută de ei", a mai spus Gheorghe.

"Cu Roman şi cu Sburlea, dar şi cu ceilalţi jucători transferaţi până acum sperăm să fim cei mai buni, iar la finalul sezonului viitor noi să fim campioni."
Dinu Gheorghe
preşedinte Rapid

Achiziţiile Rapidului

Nume    Post    Echipa de unde  a venit    Suma

Sabrin Sburlea    atacant    FC Braşov    *
Mihai Roman    mijlocaş    FC Braşov    *
Rui Duarte    fundaş    FC Braşov    0
Nicolae Grigore    mijlocaş    FC Braşov    0
Tavares Ezequias    fundaş    FC Braşov    0
Marcos Antonio    fundaş    liber de contract
Gustavo Veronezi    mijlocaş    liber de contract

* ambii jucători au costat 1,5 milioane de euro

image

Achiziţiile principalelor candidate la titlul de campioană

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite