Roberto Mancini: "Timişoara are o echipă bună, aş fi vrut să înscriem mai mult"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul italian de la Manchester City este mulţumit de rezultat şi de integrarea lui Balotelli în echipă, însă nu şi de jocul echipei sale în totalitate, solicitând mai multă concentrare din partea elevilor săi.

Citeşte şi:

Petrovici: "Am făcut un meci bun, un egal ar fi fost echitabil"

Mancini le dă speranţe bănăţenilor şi spune că încă nu este jucată calificarea. "Fotbalul este ciudat, când crezi că poţi câştiga uşor, nu se întâmplă aşa. Trebuie să fii concentrat tot timpul. Am văzut două - trei meciuri, plus acest joc, şi am ajuns la concluzia că e o echipă foarte bună, trebuie să fim atenţi şi să rămânem concentraţi. Mai avem un meci de jucat, orice se poate întâmpla. Mi-ar fi plăcut să înscriem încă un gol, am avut avut trei - patru ocazii bune", a spus la finalul partidei tehnicianul echipei britanice.

"A fost un meci foarte greu, Timişoara a jucat bine în prima repriză. Aş fi vrut să marcăm şi în prima repriză, dar până la urmă e un rezultat bun. Mă bucur că Balotelli a debutat cu gol, e important să se integreze, să-şi cunoască colegii. Trebuie să fim foarte atenţi în al doilea joc, Timişoara are jucători foarte buni. În prima repriză Timişoara venea cu toată echipa în apărare, ne-a fost greu să găsim soluţii. În repriza a doua am jucat mai bine, mai rapid, şi asta a contat", a mai spus Roberto Mancini.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite