Robert Dumitru, arbitrul Supercupei Oţelul-Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Dumitru a condus numai două jocuri ale Stelei în acest sezon. Vasile Avram, preşedintele CCA, a dezvăluit astăzi că Robert Dumitru va conduce la centru meciul dintre Oţelul şi Steaua, din Supercupa României. Partida va avea loc pe 17 iulie, la Piatra-Neamţ.

"Am discutat cu toţi colegii mei şi am convenit ca Supercupa să fie condusă de Robert Dumitru. Dar mai e pînă atunci şi se pot schimba multe", a declarat Vasile Avram la televiziunea sportro.

Robert Dumitru arbitrează în prima ligă din 2000, timp în care a condus 112 meciuri din primul eşalon. Centralul din Braşov a condus 11 meciuri ale gălăţenilor, în care campioana s-a impus de numai 4 ori şi a încheiat la egalitate alte două. În ultimul sezon, acesta a arbitrat patru partide ale echipei moldovene: 0-0 cu Rapid, 0-4 cu FC Vasluii, 3-0 cu U Cluj şi 2-1 cu Timişoara.

De cealaltă parte, Dumitru a condus 16 meciuri ale Stelei, echipa din Ghencea impunîndu-se în 11 dintre acestea şi pierzînd numai două. În stagiunea tocmai încheiată, braşoveanul a condus Steaua de patru ori: 1-1 cu Astra Ploieşti, 0-1 cu Gloria Bistriţa, 2-1 cu Sportul şi 0-1 cu Rapid, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite