Robert Dumitru este sincer: „Poziţia m-a dezavantajat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul, care a produs iritare după prestaţia din timpul partidei FC Vaslui - Dinamo, scor 3-1, a recunoscut cu sinceritate că a greşit.

Robert Dumitru şi-a asumat vina şi a spus că este gata să accepte şi decizia Comisiei de Arbitri. „Sincer să fiu, n-am apucat să analizez partida de la Vaslui. E şi chestie de neşansă. Faza din minutul doi m-a prins într-o poziţie care m-a dezavantajat. La viteza jocului din teren, mi s-a părut a fi un contact minor şi d-asta am lăsat faza să continue", a spus Dumitru, într-o intervenţie telefonică la GSP TV.
„Centralul" acceptă că a greşit, dar nu că ar fi făcut-o cu intenţie. „Dacă dădeam penalty, atunci automat aş fi arătat şi cartonaşul roşu. Sub nicio formă nu trebuie vorbit despre o rea intenţie. Poziţia din teren nu ne permite să vedem chiar toate fazele. Nu vreau să intru într-o controversă cu domnul Borcea. Îmi asum greşeala şi voi accepta decizia comisiei. Este o meserie care se duce la limita maximă a înţelegerii. Am vorbit cu asistentul şi neclaritatea pe care am avut-o eu a avut-o şi el ", a conchis Dumitru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite